VIDEOBLOGG USA DEL 6

14 juli - 1:19

In HD!

Taggar:

9 kommentarer till “VIDEOBLOGG USA DEL 6”

 1. Jean skriver:

  Ser den sen pga usel uppkoppling (0,24 på bkollen). Fastnade ett par timmar i solen med Born to Run i handen. Läs den om du har tid och kommentera sedan. Kommer man bara igenom första delen så blir den en ögonbitare därefter. Cabello Blanco!

  Bjuder också på denna godbit:

  http://www.youtube.com/watch?v=wJMNWpZWdjI

  Läste mer om Zatopek, sådana killar som dagens idrott saknar. Övrig sport också men nu passar jag på att ge gymmarna en liten högerkänga också. Även om jag inte har bodybuildning inom sportfacket.

  Visst kan man lyfta i olika vinklar och ha olika vinklar men jag ser sällan typer som har häpnadsväckande innehåll (säger inte att jag prefer detta). Men det skulle bli så mycket roligare.

  Zatopek Zatopek Zatopek!

  och Ricky, Ricky, Ricky Bruch!

 2. mor skriver:

  Skönt att se live att Du lever!!! men sån otur med bilen med KASSA BROMSAR men, men såg ut att det fixade sig tillslut. Vacker solnedgång. njut av såna, här finns inga….just nu. Mumy

 3. Johan skriver:

  Bittert med bilen men vilka härliga bilder! Njut och befinn er i nuet! Sverige finns kvar här hemma och här ser vi solen stundtals, då den orkar tränga sig genom molnen :)

 4. Ylva skriver:

  Åh vad härligt det ser ut att bara roadtrippa genom USA och se lite småstäder och inte bara de största metropolerna. Intressant att se bilderna från Alcatraz och bra videoblogg! :)

Kommentera


sju + = tolv