DALARNA

1 juni - 22:20

20120601-221311.jpg
Blev en fin tur upp mot Falun.
Mellanlandade hos Emilys föräldrar och åt grillad kyckling med halloumi, sen blev nästa stop ICA Maxi Falun. Hittade på 500 g kvargen och mycket riktigt är den större dyrare än de två mindre.. Hur tänkte dom här!? Får bli ett mail till ICA!

20120601-221808.jpg Lättkvargen kostar lika mycket för 250!
Mammsen hade köpt present till mig och Emily! En varsin Starbucksmugg!

20120601-221936.jpg
Imorgon ska vi kika MK Open, en Crossfit Tävling av MåndagsKlubben! Boom

Taggar:

8 kommentarer till “DALARNA”

 1. Jean skriver:

  Ok nesligt med såna priser. Har varit med om samma sak fast med tonfisk. Är väl individuell prissättning så ta det antigen på plats eller leta butiksnummer. Blir ofta irriterad då de skriver fel kg pris. Ibland ser man ju direkt med huvudräkning att de inte haft alla hästar hemma när de kalkylerat.

  Dalarna är för mig skidåkning, Hotell Dalecarlia i Tällberg, Kupolen i Borlänge, Brage. Sen tar det slut. Okej Vasaloppet får man inte glömma.

 2. Henke skriver:

  Irriterande att dom gör större förpackningar utan att sänka kg-priset!!

 3. Hirve skriver:

  Utan att vara någon expert så kan det kanske vara tillverkningskostnaden för den större burken som gör att kg-priset blir dyrare? Sjukt dåligt är det iaf!

  • Gustaf Ollas skriver:

   Tanken har oxå slagit mig men de borde bli dyrare att göra två lock och förslutningsfolie kontra ”förlänga” burken ? Oavsett borde de ta hem det på marginalen för volymen inuti..

 4. PNO skriver:

  Haha körde samma fråga i kassan på Hemköp gällande cream cheese. Garanterat bara feltänk i butiken. Hos mig har de nu ändrat, men om det berodde på att jag sa till vet man ju inte :) kanske ändå…

Kommentera


ett + ett =