JAG SKULLE JU BARA – ALFONS ÅBERG

23 oktober - 12:41

Det går inte alltid som man tänkt sig – Begav mig till ICA Maxi i Solna strax efter 8-tiden när de öppnar, en riktigt fin och frisk höstdag och skulle införskaffa följande diet-nödvändigheter (ni kanske läste E:s inlägg igår om hennes ”Survival kit på diet”? Om inte – läs det inlägget här så förstår ni lite mer vad jag talar om. Det som skulle införskaffas idag (och detta ska ni inte förtära på diet eller off-season, hehe):
– Tvättmedel
– Handtvål
Pepsi Max
– Kanel

Jag hittade allt, varit där ett par gånger så det var inga problem, men jag hittade även lite annat. Att gå och handla mat är ju faktiskt något riktigt riktigt rofyllt och kul. Det tycker både Emily och jag! Idag hade de bra pris på t.ex. Kyckling, Stimorol och lite annat gott. Till slut när jag knatat hem och packade upp insåg jag att jag handlat lite mer:

Mini-Keso (varför gör inte ICA egen minikeso?)
– Tvättmedel
– Handtvål
– Pepsi Max x4
– Kanel
Kesella (kvarg)
– Kyckling (fryst)
– Sallad
– Gul lök
– Vitlök
– Färsk kyckling
– Duschtvål
– Tabasco
– Tuggummi
– Krossade tomater

Ni kommer få höra en hel del om Body Omslagstävlingen så lika bra ni vänjer Er vid detta – man kan alltså rösta 1 (2 gånger om man tar en vända med mobilen och en med datorn/hemnätverket) gång per DAG! Gör ni det där ute i etern har jag faktiskt en lite chans att vinna (tror jag). Har läst igenom Body som snabbast och den här gången medföljde även DT – Dagens Träningsindustri, en lite annorlunda spegling av träningsvärlden. Med i den är bland annat min vän Andreaz ”NoSugerAdded” Engström och Helene ”ICE” Ahlson. Värt att läsa och köpa tidningen bara av den anledningen. Många av Er som läst och frågat om hur man ökar i Chins (och inte har läst mitt inlägg) så kan ni i detta nummer av Body få tips från Ako Rahim vad gäller både Chins och Dips – han är ju rätt duktig på det.


Nu ska jag laga lite kyckling i soya och sen dra och klippa mig.
Hej så länge
/Gustaf

4 kommentarer till “JAG SKULLE JU BARA – ALFONS ÅBERG”

 1. Yenny skriver:

  Har röstat på dig och vi ska fortsätta göra det tävlingen ut :) Attans, våran Body prenumeration har gått ut och läs det tragiska, INGEN affär eller kiosk i vårat samhälle säljer Body. Vill ha detta nummer!!

  • Gustaf Ollas skriver:

   Ajfanken – va trist Yenny – vill du kanske jag kan skicka upp en mot en liten kostnad :p ?

  • Yenny skriver:

   Vad schysst, tack! men den damp tack och lov ner i våran brevlåda igår i alla fall till våran glädje, så det är nog det sista numret innan prenum går ut. Ska gå på Body och rösta på dig nu ;)

  • Gustaf Ollas skriver:

   Sweet Jenny! Uppskattar det – varje dag ;)

Kommentera


två + sju =