JONAS TRÄNINGSMAT – HAN SNODDE MIN IDE

12 mars - 19:35

I måndags fick jag vara med och provsmaka en bit god mat på Restaurang Jonas. Det var dock inte från deras ordinarie meny utan från Jonas nya koncept Jonas Träningsmat. Konceptet är ett samarbete med Svarta Lådan och som ni vet var jag för ungefär 1 år sedan igång med en liknande idé, så jag tror ju att Jonas har sett mina inlägg och stulit min idé rakt av! Nä men skämt och sido. I deras pressrelease och på lunchen berättar de att det är ett nytt koncept inom träningsmat som vill visa att man kan käka bra (näringsberäknat) och gott. De levererar hem till dörren antingen en halv veckas mat eller en hel veckas mat. I kassen så medföljer också Jonas träningstips och kosttips. Under lunchen fick vi provsmaka en torskrätt dels ur lådan som den kommer i samt upplagd på tallrik som om den skulle serveras på Restaurang Jonas, där den faktiskt också kommer att serveras.

”-Min ide att göra god träningsmat kunde bli till verklighet när jag träffade Mats och Kalle från Svarta Lådan, deras kunskap om kaloriräkning tillsammans med min kunskap om god mat blir den perfekta kombinationen- Jonas Lundgren, Kock”
Vi diskuterade detta och jag pressade dem lite med frågor som är viktiga för mig och detta kanske inte riktigt är något för de flesta av mina kunder men för många där ute kan detta blir ett grymt bra upplägg. Vill ni läsa mer om detta kan ni klicka Er in på Jonas Träningsmat.seJonas Träningsmat Jonas Träningsmat-2 Jonas Träningsmat-3 /Gustaf