ANGÅENDE BODY RADIO OCH BODY MAGAZINE

10 december - 14:17

Body är i mina ögon utan tvivel den mest ansedda tränings-/fitnesstidningen i Sverige. När jag började träna var Body nästan för långt bort för mig för att ta in..Det var bara ”den där tidningen med bodybuilders i”. Allt eftersom jag växte och träningen gick framåt började jag så smått drömma om att en dag få vara MED i tidningen. Den drömmen slog in när jag förra året när min haka fastnade på bild från Fitness5-tävlingen i Södertälje. Mäktigt, coolt och kul!

Nästan ett år senare tog jag modet till mig och skrev till Alex gällande ”månadens fysik” som är ett avsnitt i tidningen där amatörer för skicka in ett bildkollage och synas lite. Alex plockade ut mig och detta var steget upp från Fitness5-hakan.

Riktigt coolt att få lite stats i tidningen och några små bilder. Sen dess har jag kämpat hårt och varit väldigt nöjd. Tankarna har väl snurrat ungefär som att ”om jag vinner DC kanske jag också kan vara med” eller ”någon gång framöver blir de nått större”.
Kämpade vidare med siktet på diet och DC, omslagstävlingen kom och jag lyckades halka in på ett bananskal i halvbra form, gjorde mitt bästa och raggade självklart röster bland mina vänner och bekanta (TACK för alla röster och förlåt om jag varit dryg!), höll tummarna och körde sen DC. Gick inte som planerat men jag lärde mig oerhört mycket och siktet är nu inställt på att bättra på mina svaga partier (mer om det sen) och när Alex berättade att jag vunnit tävlingen och dessutom skulle vara med i Body Radio blev jag riktigt paff. Allt slit och alla jobbiga stunder har nu betalt igen sig gånger 10! Hade aldrig för mitt liv kunnat tänka för si så där 7 månader sen när jag började dieten att jag skulle stå som vinnare och omslagsmodell för Body. Jag kommer nu gå förbi mig själv på hyllor på ICA, Pressbyrån med flera. Hur overkligt är inte det? Jag måste nypa mig själv mellan varven. Det blev som sagt dubbel jackpot med Omslaget (som jag för övrigt är jättenöjd med!) och Body Radio vars huvudsyfte inte var omslagsmodellsdelen utan mer ”mig i helhet”. Det kan för mig tyckas lite konstigt att man tar in någon som mig som inte har vunnit någon tävling, varken DC eller Fitness5, inte är bäst i världen på att lyfta tungt eller för den delen blogga men det som slår mig i efterhand och som jag tycker Ni som läser detta ska ta med er från detta inlägg är att oavsett vart man börjar, om det så är 2005 i Falun med 75 kg eller i skåne med 140 kg och övervikt så kan man nå precis vad man vill så länge man ger sig f*n på det och inte ger upp. Jag har nu påbörjat en resa med mitt företag IcanIwill och jag vill därför trycka extra mycket på just I CAN I WILL! Det är stunder när det känns hopplöst eller tufft men det är bara att rida ut stormen, ge inte upp! GE ALDRIG UPP! Kämpa och förr eller senare blir du belönad! Det är det som hänt mig denna helg.

Jag har mer roliga nyheter att släppa senare men nu måste jag iväg till gymmet och trötta ut min bröstmuskulatur så mycket att de förstår att de måste växa. Efter det sätter jag mig i bilen upp till Dalarna.
Sätt era mål högt – ställ in siktet och ÅK! Ni klarar det med eller utan min hjälp! Vad stoppar dig, egentligen?
TACK så fruktansvärt mycket för alla kommentarer, här och på Facebook och på Instagram, får se om jag för första gången i mitt bloggande liv får släppa att svara på alla kommentarer. Typ 200 st på instagram, kommer får seriösa problem med min tumme. Ni ska veta att jag läser ALLA och uppskattar ALLA, små som stora! TACK.

Bilder från helgen kommer så fort jag får tag på rätt sladd.
Dags att växa
/Gustaf

11 kommentarer till “ANGÅENDE BODY RADIO OCH BODY MAGAZINE”

 1. Yenny skriver:

  Förstår att du inte kan svara på ALLA kommentarer i det här fallet, men sen måste du fortsätta göra det på bloggen, då vi alltid pratar om hur kul det är att du verkligen läser och svarar på allas kommentarer, det är en av charmen med din blogg :)

  • Gustaf Ollas skriver:

   Jag gör ett försök här på bloggen, IG är svårare ;) haha ”ingen press men du MÅSTE svara på alla kommentarer”

  • Precis samma tanke jag hade faktiskt. Därför jag besöker t.ex styrkelabbet, han svarar på vartenda kommentar. Här har jag hejat på några gånger och skrivit utan respons så då har jag valt att sluta kommentera. Man vill inte prata med ingenting, då besparar jag mig den tiden :) Ja förutom detta inlägg :)

  • Bara för att klarifiera: Att han inte svarar innebär inte att jag slutar läsa. Han har nog fullt upp och det förstår jag. Vad jag menar är bara att man som läsare inte känner ett stort intresse för att kommentera om man inte får någon respons för man vill ju förmedla någonting även om det ibland kan vara korkat. Men men, jag gillar GO, så pg.a hans cover kommer jag köpa body för första gånge:D

  • Gustaf Ollas skriver:

   Men Romeo jag har ju svarat på varenda kommentar jag fått på bloggen sen 5 år tillbaka?
   Så även nu? Jag har precis avverkat ALLA kommentarer här?

  • Gustaf Ollas skriver:

   Är det mig du skriver om (lite oklart) så blir jag uppriktigt sagt ledsen.. Om du inte fått svar någon gång är det något extremfall..

  • Gustaf Ollas skriver:

   Är det så får du mer än gärna länka till det inläget och den kommentaren så ska jag svara på den.

 2. Rebecca skriver:

  Stort grattis till allt med Body! Tycker absolut att du förtjänar platsen – så mycket som du har kämpat och framför allt så mycket som du brinner för det.

 3. Johan skriver:

  Va kul för dig.

Kommentera


fem + fyra =