MAN HINNER MED MYCKET PÅ 7 MÅNADER

18 december - 10:51

Har försökt sätta ihop några ”före efter” bilder från dieten så ni ska få se. Kommer troligtvis mer bilder men det här är vad jag förmår att gräva fram idag.
Jag börjar med ett collage som jag precis lyckats sätta ihop med ett program från Google som hette Picasa. Gratis och lätt att använda för att skapa just collage och filmer. Bilderna som är sammansatta är från juli, när vi kom hem från USA och då bestämde jag mig för att ta ett kort i spegeln varje morgon, och det har jag gjort. Har som ni förstår inte tid att sitta och ordna dessa efter datum men någon dag kanske det blir så.. tanken var att kunna följa hur formen blir bättre och bättre men min lilla förkylning där mitt i sabbade ganska mycket så det blev den här varianten istället.


Har även försökt leta upp och sammanställt lite bilder från starten av dieten och ställt dem i relation, alltid svårt med avstånd, ljus osv, till dagarna innan tävling. Kul att se hur mycket/lite 16-17 kilo gör. Ur många vinklar är man ”tunnare” men ur poseringsbildernas vy ser man ibland större ut bara för att konturer, markeringar och proportionerna är så mycket bättre.

Nedan ser ni Juli vs November, 95kg vs 92kg

September vs November

Fick även en förfrågan om måtten. Tog inga mått på tävlingsdagen men tog dem idag och justerade magen, låren och rumpan med en 1cm mindre än idag då det främst är där jag känner att det ändrats mest. Säger väl lite iaf.


Arbetet tar upp det mesta av min tid nu och det skapar lite mindre utrymme för skapande av inlägg men jag har några korn på groende så frukta ej!
/Gustaf

6 kommentarer till “MAN HINNER MED MYCKET PÅ 7 MÅNADER”

 1. Kursu skriver:

  Har sett en del klärder på en del bilder. När dyker dom upp till försäljning??! :D

 2. K skriver:

  Alla vet ju att du inte lämnar något åt slumpen. Därför undrar jag lite över dina kalsongtrender… Hur gick tankarna? För jag vet ju att du planerat ALLT! Hur många dagars split? Återhämtningsdagar? Periodiserade du mellan boxer/speedo? Är fotona tagna i avslappnat tillstånd eller kanske med bra pump och lite flex? Är det hela i så fall kanske ett resultat av Emilys vägledande coachning och fingertoppskänsla? Har hon själv ett liknande upplägg? För att bli framgångsrik måste man väl ha ”the whole package”, har du tränat GRENspecifikt? Har ”jacked” varit ett återkommande inslag?

  Det är svårt att göra en bedömning utifrån bildkollaget. Därför ber jag dig, helt utan baktankar, om svar på mina funderingar.

  • Gustaf Ollas skriver:

   hahahah du är sjuk K – sjukt rolig! haha
   mycket Gren-specifik träning, körde en 10-veckors björn-borg-diet sen en CalvinKlein-tömning, frågor på det? ;) haha

 3. Krille skriver:

  Tack för inlägget! Armarna verkade gilla dieta knappt tappat ngn volym : )

Kommentera


+ två = sju