PUSH IT TO THE MAX

28 oktober - 18:45

Ytterligare en dag till ända, nästan iaf, jag har ätit min sista måltid och då räknas dagen formellt som över – nu ska fettet brinna och jag bli tightare till dagen efter. Min kära sambo har lämnat mig för sina föräldrar ikväll och jag har precis fått upp filmen på Youtube från dagens maxningar.

Tänker inte avslöja mina exakta repetitioner utan ger Er bara hintar.
Chins: 25+
Dips 30+
Rodd: 379 <– den får ni.

Kristian tog sig tid hela förmiddagen för min skull – så himla generöst och schysst av honom. Man kan summera dagen med att jag har en stor motståndare i mig själv, nämligen i huvudet. Jag är medveten om det och kämpar lika mycket med tankeverksamheten som fysiska formen. Jag sätter höga mål för mig själv och vill nå dessa mål, oavsett förberedelser och förutsättningar. När sedan kroppen min inte för som huvudet vill blir jag besviken och arg på mig själv istället för att ge mig positiv feedback och ta in feedback från folk som ser mig utifrån. Nåväl, dagen gav en bra fingervisning vad jag måste slipa på sista biten för att nå mitt mål. Det finns ju faktiskt två typer av tävlingar – den formella där jag på DC kommer jämföras i fysik och prestation mot mina konkurrenter – här spelar det ingen roll vad jag tidigare gjort på träning eller så, allt är relativt och gör jag 20 chins (i mitt mått inte godkänt) och alla andra (högst otroligt) gör mindre än 20 så vinner jag grenen – Ok – sen har vi den interna – där jag vill kämpa för att slå mig själv – den är minst lika viktig i vardagen men på DC så är den irrelevant. Jag kanske spöar mina PB och vinner mot mig själv men alla andra gör 4 chins till – då spelar det ingen roll (för stunden) att jag gjort eget PB – jag kan vara nöjd över det men någon vinst på DC kanske det inte blir?

Dubbelhäftande tejp i rumpan gör rodden lite lättare! Tips – Finns hos Clas Ohlson

Ni förstår resonemanget och jag är en tävlingsmänniska ut i spetsarna, det är t.o.m. så att jag ibland inte ens ger mig in för att jag vet att jag inte vinner. Fel sätt att se på det Gustaf – man ska alltid försöka se det positiva så med dagen i backspegeln är jag nöjd – mer än nöjd – riktigt nöjd! Vi (jag och Emily) har fokuserat på att nå en bra form genom tight kost och där är jag nu. Lite kvar att skala och sen bara lägga mig på en bra nivå för att öka öka ÖKA i tävlingsgrenarna.
TACK Kristian, Fredrik och Emily för en superdag. Nedan ser ni videobloggen från idag.


/Gustaf

10 kommentarer till “PUSH IT TO THE MAX”

 1. Anna skriver:

  Ser sjukt bra ut! Gillar dina videoblogg inlägg, och resten också så klart:) ska bli så spännande att följa dig de sista veckorna. Kämpa!

  • Gustaf Ollas skriver:

   Anna – Kul att du uppskattar dessa – kanske ska göra det till ett mer permanent inslag då? Aldrig tidigare trott att det varit så uppskattat – tycker jag saknar något för att göra dessa bra.. vet inte vad bara.. kanske är kvaliten på filmerna?

  • Jean skriver:

   Håller med, dem är bra men skulle kunna krydda site med lite speciella upptåg och härliga moments. Har ett förslag men först måste du isåfall se HELA själen är större än världen.

  • Gustaf Ollas skriver:

   Jean – Jag har nån episod kvar men schemat är tight så här just nu i början av ftg-starten! =) lovar sen

 2. Simon Runsten skriver:

  Härligt att se Gustaf!
  Följer med spänning din jakt under kommande veckor.
  Keep on fighting!! #ICANIWILL

 3. Jean skriver:

  Bästa ”prodplaceringen” hitills! KÖR HÅRT, Välkomen till en ny dag med nya möjligheter!

 4. al skriver:

  Hehe jobbigt med ”dubbelhäftande tejp i rumpan” :-)

Kommentera


+ sju = åtta