REKREATION OCH BÄNKMARATON

17 april - 22:14

Från tidig morgon har det gått i ett här i Falun. Jag lyckas alltid klämma in maximalt med aktiviteter på minimalt med tid men utmaningar gillar jag så det är bara skoj. Efter lunchen drog jag ut till Främby Udde Resort och fick mig en riktigt skön behandling med heta lavastenar på deras Spa precis vid vattnet. Ganska avkopplande med lite rekreation mitt på dagen. Gjorde verkligen susen för kroppen och det slår mig vareeenda gång jag tar mig tid att investera i mig själv hur avkopplande och bra det är för både kropp och själ. Miljön kring och vid Främby Udde är riktigt nice och på somrarna är det grill, middagar och båthäng där. Ett tips ifall ni besöker Falun!

Eftermiddagen fortsatte i samma anda som förmiddagen och efter lite coachning av mammsen på Friskis laddade jag om batterierna inför mitt egna pass. Gänget som idag tränade (vi var 5 st) besökte Sportlife i Falun med den omtalade Velodromen som löper runtomkring gymmet, och körde ett riktigt bänk-maraton. De flesta drog personbästa medan jag drog personbästa i ”hur lätt 145 kg kan kännas”. Så grymt kul att känna sig stabil på sådana vikter nära mitt max. Gick inte på någon maxning idag då jag tror och tycker man ska dra isär sådan tung belastning lite.


Bänkpress i drygt 1 timme och sedan skruvade jag upp intensiteten rätt rejält. Blev lite stationsgympa som man hade på idrotten på lågstadiet. 6 övningar på dryga 40 minuter och sen till slut en lek/utmaning/lagtävling. Bra pass allihopa och starkt jobbat i bänken!
Lillasyster kom hem en sväng och vi har ätit kyckling, hon är på diet nu 4 veckor så man får vara noga med hur man tillagar maten. Stolt över hennes inställning och kämpaglöd så vad passar bättre än att kunna ge henne en icaniwill-keps och några armband.


Nu är det jobbdags igen så kika in imorgon så hoppas jag kunna släppa länken till mina shakers. MM Sports har fått in dem så fotografering och uppdatering av min sida där sen ska det vara gooood to GO! Längtar så efter att få sätta handen kring min egen shaker! Fortsatt trevlig kväll allihopa!
/Gustaf

Edit: Min video på Peter när han tar aminosyrorna utan vatten har spridit sig och här är det min vän Robin som ska göra ett försök.. hur tror ni det gick?

8 kommentarer till “REKREATION OCH BÄNKMARATON”

 1. K skriver:

  ”Längtar så efter att få sätta handen kring min egen shaker!”

  Epic.

  • Gustaf Ollas skriver:

   När jag skrev den meningen så tänkte jag att någon skulle kommentera det, var du seriös eller driver du med mig K? *Virro/trött*

 2. K skriver:

  Om inte polletten trillade ner – Byt ut ”shaker” mot valfritt annat greppvänligt/”skakvänligt” objekt så tror jag nog att vi förstår varann :-)

 3. Dad skriver:

  Ja det är mysigt på Främby udde !
  Dad

 4. Mojje skriver:

  Riktigt fint där ute vid Främby udde:) Har släkt i Falun, så vi brukar va där ute å ta en glass och njuta:)

Kommentera


+ fyra = åtta