VERKTYGET SOM BESANNAR DRÖMMAR

22 september - 23:46

Vi föds alla med det – vissa har lättare att använda det än andra – många kämpar utan att använda sig utav det. Det är inte pengar, det är inte kontakter eller miljö. Det är tro. Tro och i det här fallet tron på dig själv är det som kommer ta dig till dina drömmar och det är det enskilt mest kraftfulla verktyg du kommer besitta. Utan tro på dig själv och dina idéer kommer du aldrig iväg – utan tro på din styrka och kraft lyckas du aldrig med lyftet, du får aldrig ändan ur vagnen – hur mycket pengar du än har och hur många bra kontakter du har. För mig har det varit tron på mig själv som tagit mig från den långsmala killen 2005 till där jag är idag. Det är tron på mig själv att jag kan bli bättre, att mitt hårda arbete ger resultat – att minsann jag också kan ta mig igenom en utbildning i Uppsala, bryta mark och skapa nya kontakter, att jag minsann kan vara bra nog för att ta en plats på Clas Ohlsons Traineeprogram och med en knuff i rumpan också driva mitt eget – mot mina drömmar.

Att ha råd med en Lamborghini är ett mål i mitt liv, och det är inte själva bilen i sig som är målet utan att jag tagit mig så långt att jag har möjligheten – att jag satt upp ett mål, en dröm, långt långt fram och att sedan mitt arbete lett mig dig. Min proteindrink jag just nu dricker, strax innan midnatt är ett steg i ledet – mot min drömkropp. Så många människor och personer jag vet skulle behöva våga tro lite mer på sig själva – de är så fina individer och de har så mycket potential inom sig men de saknar tron. Fundera lite kring det och din egen vardag. Jag är övertygad om att ni ikväll eller imorgon när ni läser det här kan komma på saker som ni tvivlar på att ni kan åstadkomma och då utmanar jag Er här, just i detta nu, att prova. Börja, ta steg 1, klarar ni det, ta steg två, osv. Steg 1 är lätt, sug i Er av glädjen över att ni klarade det och ta sedan nästan steg. Det är allt jag önskar att ni gör.. för Er själva! Våga tro!

När jag tvivlar visualiserar jag mina mål och känslan kommer direkt upp inom mig. Så stark att den är verklig. Så verklig att jag kan se det framför mig. Känslan är overkligt stark och det går inte att beskriva för någon annan – Ni måste känna den själva. Så våga känn drömmen, våga se den och sen tar ni första steget. Jag lovar att ni kan!

JON-OLSSON-GALLARDO-camo skibox oskar bakke

/Gustaf