BALKONGBLOGGAREN

7 juli - 22:11

Som ni märkte blev det inga stora inlägg på bloggen i helgen. Har försökt koppla bort lite av måstena för att försöka komma ner lite i varv och det behöver man göra. Ni får inte ut så mycket av en pressat och oinspirerad Gustaf heller för den delen. Helgen har varit fin, riktigt fin, både värme och umgängesmässigt. Har bland annat dammat av svingen på driving rangen i Falun. Efter 3-4 korgar började äntligen bollarna gå rakt och träffarna sitta igen. Förbaskat kul med golf, iaf när man inte måste träffa flagg och få i bollen i något hål varje gång man sopar till den. Ikväll är det fortfarande varmt och kycklingen i magen har precis lagt sig. Jag bara älska den trådlösa tekniken ibland. Sitter just nu på balkongen och knappar på datorn. Uppföljning med kunder, blogg, planering för podastinspelning imorgon och den kommande IcanIwill GoPro Workout-videon. Tyvärr var inte ljuset på Sportlife tillräckligt bra så filmerna blev lite gryniga och inte tillräckligt vassa kvalitetsmässigt för att jag vill lägga upp dem så jag får helt enkelt fixa nya filmer på nästa bröstpass.

Idag däremot var det full inspelning på benpasset. Vi spelade in varje övning och vissa ur riktigt roliga vinklar. Alex jobbar för fullt med det materialet så imorgon kommer den upp. Ni som har mitt schema och kör efter det får även se hur jag kör övningarna och ungefär vilka vikter. Likt min uppmaning och vilja att bli bättre ökade jag tex från 90 till 95 kg i böjen, 4 set x 15 reps. Benpressen blev substitut för hackliften denna gång så totalt annorlunda vikter men annars fortsatta jag öka i allt, 80 i bensparken och 40 i lårcurlen, 6 kg i varje hand på sista utfallen osv. Helt enkelt ett bevis på progression! Vad tycker ni om den här placeringen av kameran under utfallen?

Min senaste lista, dvs Julilistan är nu påbörjad och ett par guldkorn ligger redan och väntar på Er så kika in listan HÄR
Efter passet stapplade vi hemöver och jag fick äntligen stifta bekantskap med min kära skumrulle igen från rullers.se. Jag fick den som test av Nicklas som startat företaget och både jag och Emily tycker om att ha en hemma då man ibland inte hinner vara kvar på gymmet och göra all stretch eller rullning så ni kan vi äntligen köra den hemma också. Perfekt sätt att påskynda återhämtningen och uppbyggnaden.

20130707-221157.jpg

Med det sagt ska jag paketera och skicka några till linnen ikväll innan jag stänger butiken. Hoppas ni haft en lika bra helg som jag och under veckan blir det alltså bland annat ny podcast, ny gopro-video och kanske är det så att jag kan släppa en liten nyhet. Missa inte det och missa inte att följa de grymma bloggarna på icaniwill.se
God kväll från balkongen
/Gustaf