TACK FÖR ALL FEEDBACK

21 augusti - 20:56

Så kul att få så mycket positiva kommentarer kring reportaget i KING. Överflöd med kommentarer och ”likes” på Facebook. Det gläder mig verkligen.
Idag har jag haft lite tid över till reflektioner då jag fick ett bra SMS mitt på dagen. Imorgon blir det ny inspelning och jag tycker jag har lite bra diskussioner att ta upp där. Tror ni får mer info om det imorgon. Var iaf tillbaka på gymmet idag. WOW – känslan var så skön. Jag hör hemma där och även om inte kroppen var pigg som en lärka så kunde jag köra igenom lite axlar och bröst utan att det blev kaos och det tar jag som ett gott tecken. Kunde inte filma då jag hade en t-shirt på mig som inte är i tryck än haha. Slarvpelle. Blev iaf ett litet glädje-video-inlägg. Blev lite mat också, hur jag äter nu när vi inte har kök men mer om maten imorgon på radio-inspelningen.

Idol rullar – igen. Jag gillar, nej jag tycker riktigt mycket om auditions-biten på Idol. Då är alla artister egna, nakna och sig själv. Ju längre programmet går och ju mer ”skolning” de får desto sämre blir programmet i min mening. De stöps i en form hur de ska låta och agera och tappar sina egna särdrag som i min värld skiljer dem åt. Någon som håller med mig?

Hoppas inte ni missat min Augustilista på Spotify? Varje månad – år ut och år in trasslar jag ihop en lista med den musiken som går varm just nu. Ni har listan HÄR.
Ikväll är det min frikväll (från jobbet) och oturligt nog åkte Emily iväg till sina föräldrar för att laga matlådor åt oss. Hon borde vara här med mig. Jag får hålla mig sysselsatt med att sortera provpåsar från fitnessguru istället.

20130821-205700.jpg

/Gustaf