HINNER INTE IKAPP TIDEN

1 november - 22:33

Jag jagar den men hinner inte ikapp! Ni får ursäkta att jag inte hunnit svara på Era långa och utförliga kommentarer på inlägget ”vad gör jag som inspirerar dig” – Tro inte att jag inte läst dem, bara inte hunnit svara. Får se om jag kommer ikapp – har och göra varenda vaken sekund och nu hänger ögonlocken efter ett fantastiskt bra chins, ben och roddpass.
Efter massagen idag var det no-no på chins så jag körde teknikträning (muhaha). 2 set – magnesium – fart upp – håll – fart ner. 2 x 20 kändes bra. Sen snacka jag lite skit med Mr Sundqvist och trissa han att testa lite tyngre pullups.

Efter chinsen blev det ben – stålsatte mig i benpressen – 6 set in började äntligen peppen komma – så jag körde 4 set till – 10 set totalt – var nog uppe kring 300 kg på sista 5orna. Så skönt att känna att man fortfarande kan komma i ”mode” när det gäller benträningen som är så tung. Det krävs ett par set och rejält med mental styrka.


Vidare på bensparken, 2 x soldier-musik från spotifylistan (Ollas TRÄNINGSMUSIK) gav mig kraften att köra 8 set upp till max – 125 kg – 8or hela vägen upp. SKÖNT! De där är fanken min paradgren – bensparken – undrar om SKKF annordnar Bensparks-SM på Fitnessfestivalen? Några set baksida och liite till vader (träningsvärk från h-vetet sen sist) sen var det då dags för rodden. Mjukade och drog några 100:a meter innan det var dags. 6 st 30/30 intervaller – JÄKLAR det var kul idag – benen var trötta och syran kom efter ganska kort tid men jag krigade mig igenom alla intervaller trots att jag bara ville ge upp efter löjliga 4 st – men det var bara att sluta tänka och dra på – varenda drag, varenda intervall spelar roll nu. Älskar känslan! Ser ni att bilden på bensparken ser fantastiskt mesig ut för det blir ”lättare” ju högre (läs lägre) upp (läs ner) man kommer körde på 25 sista med andra ord haha fail)

Nu ska Herrn zzova – så trött – imorgon bryter vi 20-barriären för min del. 2+9 = 29 eller hur? 29 DAGAR! BOYA!
PS – Tack Homan som tog sig tid att kolla på min posering idag på Odenplan – på slutet fick jag stå i kallingarna mellan yogamattorna och de 40-åriga kvinnorna men poseringen blev gjord och de små detaljer gör stor skillnad! Tack igen H!
/Gustaf

10 kommentarer till “HINNER INTE IKAPP TIDEN”

 1. Jean skriver:

  Läst DI? Läser den ej för tillfället men hörde att denna var med: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4sVvCvIop7w . Vad säger du om videon och konceptet? (Bara för diskussion).

  • Gustaf Ollas skriver:

   Har ej DI i lådan – ögnar dock igenom på nätet men såg de inte. Spännande Ide och produkt – tror den kan slå. Man får helt enkelt välja sina tillfällen när man drar på den, dock är det ju så att det är ”när man gör något annat” – icke viktigt som det ibland ”händer” .. Tack för den. Ska kontakta dem tror jag :)

 2. josefin skriver:

  Hörru vilken go blogg du har, Gustaf!

 3. Olle skriver:

  Hur går intervallrodden till? Kriga 30 sek/vila 30 sek, eller?

  • Gustaf Ollas skriver:

   Olle – jag varierar mellan olika upplägg men 30/30 är precis som du säger – man ställer in maskinen på att mata runt 30 ”vila” 30 jobba så tickar det på.. huvva ;)

 4. Danne skriver:

  Wow fränt att hamna här :)
  Oerhört kul och inspirerande att träffa dig Gustav, både som individ och atlet.

  ps. Säg till nästa gång du smiter iväg och tränar posering. Jag kanske kan få tjuvkika :)

  Trevlig helg mannen!

  /Danne (Mr Sundqvist)

  • Gustaf Ollas skriver:

   Danne – vill du tjuvkika på mig? :O haha klart vi fixar det – allt bra med träning.
   Detsamma – du verkar vara riktigt skön. Vi ses säkert i veckan!?
   Ha de bäst
   G

 5. Danne skriver:

  Ja tjuvkik på poseringsträning kan inte skada :)
  Tack Gustaf! Klart vi gör ;D
  Ha det bra!

Kommentera


+ två = nio