FREDAGSMYS PÅ GYMMET – PODCAST MED JOSEPH TEKIE

24 maj - 15:05

Så har vi äntligen fått till det. Joseph och jag tryckte ihop oss i ett litet ”rum” på SATS Kista efter dagens pass och spealde in 30 min chins-tävling-bygga-rygg-podcast! Ni hittar den som vanligt på iTunes genom att söka på IcanIwill podcast eller bara klicka HÄR! För Er som strejkar i protest mot iTunes har jag nu suttit och parallellbevakat Lets Dance och samtidigt laddat upp avsnitten på Soundcloud. Klicka HÄR. Tycker ni om den hoppas jag att ni gör som Rickard och kommenterar samt sätter ett betyg på den så vi kan sprida denna grymma atlets tankar kring chins och ryggträning.
För Er info. Många mailar och frågar om vilka tillskott jag tar och därför har jag lagt till en länk huvudmenyn där listar och har klickbara länkar till alla de tillskotten jag använder. Hoppas detta ska svara på Era frågor!

/Gustaf

7 kommentarer till “FREDAGSMYS PÅ GYMMET – PODCAST MED JOSEPH TEKIE”

 1. C.Hallberg skriver:

  Jäkligt skön chins-tävling-bygga-rygg-podcast som du så fint uttryckte det! Fortsätt med såhär kvalitativa och lättlyssnade podds så kommer ICIW garanterat att växa ännu mer!
  Redan sugen på nästa chinpass =)

  Ha en svettig helg Gustaf – ICIW!

 2. Andreas skriver:

  Kan man lyssna utan att ha iTunes?

 3. olof skriver:

  Fasen att ljudet är så lååågt, vill ju höra …. :O :/

 4. Chris L skriver:

  Skulle du kunna höja ljudet på inspelningen, för nu kör jag max men det är fortfarande lågt. Tack för en intressant podcast!

Kommentera


+ åtta = tio