MIN NYA SPONSOR

29 juli - 18:19

Som jag skrev tidigare i inlägget om vidareutvecklingen av företaget så lämnar jag nu MM Sports i månadsskiftet juli augusti både vad gäller samarbetet med företaget och min privata spons i tävlingssatsningen.
Istället kommer jag från och med Augusti att representera Team Fitnessguru. Detta innebär att jag kommer börja använda deras produkter och även tävla för Fitnessguru 2014 när jag kliver upp på scenen igen. Jag lämnar MM med bra relation och detta är ett affärsmässigt beslut för min satsning mot scenen. Mitt personliga varumärke och allt jobb jag gjort för MM Sports står jag fast vid och alla rekommendationer jag gjort har jag gjort utifrån den bakgrund jag har med MMs produkter. Jag kommer nu att utforska och testa Fitnessgurus produkter och framgent kommer ni så klart att hitta länkar till de produkter jag testar och använder. FG jobbar lite annorlunda jämfört med MM och jag kommer skriva mer om detta framöver.

Vad gäller företaget så kommer jag alltså inte att samverka med Fitnessguru vad gäller försäljning utan det kommer bli helt fristående.
Det finns säkert många tankar och funderingar från Er sida kring detta och jag tar gärna emot dessa genom kommentarsfältet så kan vi diskutera det där. Ni som följt mig länge och väl vet att jag utvärderar mina tillskott på ett kritiskt och ärligt vis, det är så jag byggt mitt varumärke och jag kommer i fortsättningen göra detsamma vad gäller FG:s produkter. Jag ser fram emot att börja arbeta med FG och alla härliga personer i och kring teamet!

20130729-182206.jpg

Med det sagt ska jag försöka få igång min kropp efter hemresa samt en natt med enbart ett par timmars sömn. Åskan och blixtarna som drar undan på bilden ovan höll Barcelona i ett järngrepp inatt men det är inget som spelar någon roll. Mental vilja och lite Celsius sen är jag på gymmet och jobbar på min bröstmuskler. Whatever it takes!
Ser Era kommentarer och ska svara på allihopa så snart jag får lite tid över!
/Gustaf

12 kommentarer till “MIN NYA SPONSOR”

 1. Johan skriver:

  Låter kanon Gustaf!
  Lycka till med nya sponsen och framtida tävlingar.

 2. Tror detta kommer bli ett awsome samarbete! Av de få produkter som jag testat från dom så gillar jag dom riktigt mycket ;D

 3. Johan H skriver:

  Grattis Gustaf! Det låter spännande med allt som du har framför dig.

 4. Robin skriver:

  Lycka till, det kommer bli nog bli jättebra!. Dessutom har FG supergott proteinpulver ;)

 5. David skriver:

  Önskar dig all lycka till med det nya teamet! :)

 6. jonas skriver:

  helt rätt val! de har bäst proteinpulver i branschen !

Kommentera


nio + ett =