TRYGG I MIN TRÄNING

15 april - 23:37

Börjar känna mig riktigt trygg och stabil i min träning. Vikterna är bra, jag är så gott som tillbaka till mina gamla vikter (innan dieten) redan och nu har jag över ett år på mig att öka och öka och öka. Körde axlar med Emily idag och vi pressade oss själva riktigt bra. Avslutade passet med brutalbänk då magen behöver bli bättre och som ni vet har jag lagt in det på så många pass som möjligt. Vaderna är den andra prion och jag har nu i över 2 månader lyckats hålla i det och köra 3-4 pass vader per vecka. Blir lätt att man hoppar över det och tappar rutinen men den här gången ska jag inte sluta träna dem. Ett år av 3-4 pass måste ge resultat. Jag tror inte man kan stressa eller skynda på den känslan jag har nu, det kommer med tiden och det är tyvärr så med träning, man måste prova en längre period och sedan utvärdera och med tiden, kommer resultaten och således också tryggheten i det du gör. Detta gäller så klart även kosten.

20130415-233549.jpg

Representade min vän Christoffers projekt ”min resa räknas” idag. Storlek XXL (? som måste ha krympt ?), det är första gången någonsin jag kan ha en sådan tröja. Kanske är en hint att det är dags för en liten smygdiet? Nääää! Inte då.

20130415-233610.jpg

20130415-233558.jpg

Många fina miner man drar av under ett presset. Idag fick jag upp 67,5 kg per sida i denna maskinen. Har tidigare inte varit i närheten av den styrkan i axlarna och man kan så klart inte jämföra det med militärpress eller hantelpress men det är ändå mycket vikt att flytta med mina små axlar.

Imorgon rullar jag upp till Dalarna efter en arbetsdag och förhoppningsvis hinner jag och Jon med ett pass under dagen innan jag sticker. Han ska till Norge i 5 veckor så vore kul att ses innan han försvinner dit. Var för länge sedan vi sågs.

Gillar kombinationen av mina nya armband och mina dragremmar. Förmedlar kraft och motivation på mina pass. Är så coolt att ha egna produkter på sig och den dagen jag ser en okänd person med en icaniwill-produkt är lyckan total.
20130415-233536.jpg

Har fått information om att jag ska få lite prover skickade till mig från Scitec. Ska bli kul att se va de har hittat på för grejer. Har inte använt dem supermycket mer än deras Whey-100 Professional och BCAA Express (smaken Pink Lemon var för en PinkLemonade-knarkare något riktigt bra!) Vet att Scitec är riktigt populärt i butiken på Sveavägen så ja, det blir kul att testa lite. Läste att de kommer med en ny serie så man kanske kan ställa dem mot några andra tillskott? Mina shakers ska enliga planen anlända imorgon så om MM har samma gaspedal som idag så är de nog uppe rätt fort. Det är lite kul det här med produkterna för det är så mycket arbete med dem som inte syns och kräver mycket av mig. Har tänkt skriva en lite längre och mer ingående utvärdering av hur det är att vara egenföretagare och lite hur det går för mig och mitt företag. Tror det kan ge en liten annan, vad ska jag säga, uppfattning kring det hela.
Jag har min mentor i form av min vän Emil som är en sådan fantastisk person på många plan och han ser till att jag med jämna mellanrum stannar upp och utvärderar mot mina mål och mina förväntningar. Hur går det, vad lär jag mig, vad är nästa steg, hur kommer pengarna in osv. Tack Emil, jag vet att du läser det här och du betyder så mycket för mig. Begåvad som få!

Nu är det dags att slumra lite igen. Dagarna försvinner och imorgon ska jag återigen gå på date med pappersarbete. Det känns som jag arbetar med Ekobrottslighet när jag försöka få ordning på mina egna papper och tolka alla fakturor och aber. Nejdå, skämt och sido, gillar att ha koll på mina papper helt enkelt. Ordning och reda, kanske lön på fredag.
God Natt där ute.
/Gustaf

2 kommentarer till “TRYGG I MIN TRÄNING”

 1. Alltid lika inspirerande som vanligt!
  Längtar tills det kommer in lite hoodies, då kommer jag helt klart beställa och ge dig reklam på både bloggen och insta för det tycker jag du är värd! Hoppas du får en fin dag :D

  • Gustaf Ollas skriver:

   Dixi, härligt att höra, på fredag får jag en ny prototyp och är jag nöjd med den trycker jag igång produktionen =)
   Tack så mycket! Ha en bra kväll!
   /G

Kommentera


+ fem = elva