ICANIWILL PODCAST 11 – MARTIN ”AXON” LÖWGREN

16 september - 11:18

Martin är idag en framgångsrik PT som byggt upp ett starkt varumärke i dagens tränings och fitnessbransch. Jag har haft förmånen att både tävla med och umgåtts med honom en del på senaste tiden och syftet med den här podcasten är att spegla Martins tankar bakom varumärket, hur han ser på att folk pratar och skriver saker om honom i olika forum, AF, doping och träning. Hoppas ni uppskattar, prenumererar och delar denna podcast så fler får höra hans syn och sida på det hela.

Tyvärr blev ljudet lite burkigt under vissa delar av inspelningen men ni får ha överseende med det. Innehållet väger upp för det! Klicka HÄR och sedan vidare till iTunes – Om ni inte hittar på den – prova att prenumerera via telefonen, iTunes uppdatera nämligen bara den officiella sidan en gång per dygn.

ICANIWILL PODCAST MARTIN AXON LÖWGREN

Martin och Zlatan som han sprang på på SATS Stureplan

/Gustaf

7 kommentarer till “ICANIWILL PODCAST 11 – MARTIN ”AXON” LÖWGREN”

 1. C.Hallberg skriver:

  Sådärja! Tanken har slagit mig att önska Mr.Löwgren till studion, and now it has become reality!

  Jag tycker att det var en jäkligt annorlunda – men intresseväckande och innehållsrik – podcast. Det typiska träningssnacket om vikt, träningsupplägg, tävlingsplaner m.m uteblev till stor del. Något som jag (som iofs läst Axonblogg.se länge) inte såg som någon nackdel, då det blev mycket mer intressant att höra om hans uppbyggnad av varumärket, hans liv som forumråtta och hur arbetsdagar ser ut för en egen företagare inom den branschen han är aktiv inom.

  Att två träningsnarkomaner lyckas hålla sig utanför surr om vikter, pbn, tävlingar, upplägg i en sån här lång konversation ska ni ha creed för ;) Hur som helst en mycket uppskattad podd!

  Way to go G,

  P.S Efterlyser fortfarande ett inlägg om hur dina träningspass (mentalt och fysiskt) ändrats över de åren som du tränat. Vad är skillnaderna från 2-års gymerfarenhet till idag? Hur laddade du upp för ett pass då VS nu? Hur ser intensitsförändringen ut? Längden på passen? Antal pass i veckan? Vilodagar? Dosering av tillskott innan-under-efter? Hur har din ”träningsfilosofi” utvecklats? Kanske kan vara svårt att ”gå tillbaka” så långt i livet, men skulle vara intressant att höra :D

  • Gustaf Ollas skriver:

   Hallberg – Det känns som en naturlig utveckling som jag nästan inte minns men ska göra mitt yttersta för att förklara det framöver! Förstår att det kan vara kul att höra :)

Kommentera


nio + sex =