FREDAGEN DEN 13

13 januari - 19:07

00.40 vaknade jag i natt med en huvudvärk från Jävulen. Mr Horton var på besök igen. Låg och vred mig i sängen ett bra tag och i min dimma var jag övertygad om att jag hade tagit en tablett (tror att jag drömde om huvudvärken innan och att jag tog en tablett i drömmen) men så var ju inte fallet. Fick bli en akut-singeldos med nässpray och 20 min senare kunde jag somnar ut med mindre kramper kvar i kroppen.

Skön start på dygnet.
Jobbet gick bra men jag kände av huvudet och det var eventuellt på gång med en andra attack så jag tog en tablett och det gick över.
På väg till jobbet gick dock min 1 månader (nyss utbytta) datorväska sönder på samma ställe som den förra. Jag som trodde NK bara körde på kvalité? Nåväl. Fick en ny igen och kommer inte använda axelremman denna gång.

Hem från jobbet och nyheter som sänkte min fredagskänsla rejält. Återstår att se hur det bli med allt men jag hoppas på det bästa.
Tog inte mer än 15 min från det att jag anlände hem i lyan tills dessa att Horton kickade igång igen. I med tablett för andra gången idag men det räckte inte denna gång. På med jackan och iväg till apoteket då jag tog min sista SOS-spray inatt. Typist. Nu har jag däckat hos Emily i Solna och väntar på att hon ska komma hem från träningen. Lite mat på det här så kan jag nog ha en OK kväll iaf.
Det läskiga med sprayen är att man får grova känningar i de muskler man tränat/har träningsvärk i. Ett kvitto iofs att den korta och intensiva träningen av axlarna tog igår.. armarna värker som bara den dom med.

Ja nu blev det ett långt inlägg om min sjukdom men skönt att skriva av sig lite.
Det jag SKULLE skriva om var att ni ikväll troligtvis får läsa om Emilys träning och tävlingskarriär. Dags för en gästbloggare igen alltså :)
Mycket bra läsning kan jag meddela så håll utkik ikväll!

Vilodag idag om det inte framgick.

BTW: Det är riktigt kul att ni kommit igång rejält med kommentarerna! Tycker om att ha lite utbyt med Er!

8 kommentarer till “FREDAGEN DEN 13”

 1. Fredrik s skriver:

  Kan fylla i att min fredag den 13e varit makalöst bra. Grymt träningspass, tog examen som sjukgymnast på karolinska institutet, och sist avslutas kvällen med middag på Långbro värdshus! Kul att nån motbevisat myten i alla fall ;-)

 2. Fredrik s skriver:

  Tack! Fortsätt anföra en gedigen och välskriven blogg, det är liksom kvällsnöjet med ipaden liggandes i sängen :-)

 3. Jonathan skriver:

  Fy satan..tack för att du bakade in oss ändå! Hoppas de blir bättre:)

 4. Jean skriver:

  Ok, blir kul läsa. Alltid kul läsa olika skribenter. Skavlan igår? Horace, Horace, Horace! Idag och igår, hans intellekt får han att vara störst i rummet.

  På tal om gästbloggare, hade ricky levt hade han varit the skribento numero uno. Hade osåfall print screenat ut hans text och satt upp på väggen. Gäller att tänka stort. Skulle vara mer än epic att få Horace att skriva om sin syn på träning.

  • Gustaf Ollas skriver:

   Ser väldigt lite på tv och just då kikade jag inte. Brukar se skavlan, han är bra!
   Du får väl maila herr H och fråga?:)

Kommentera


ett + = två