GO PRO WITH THE CAMERA

28 maj - 21:23

GoPro White 3-1 smartshake Eftersom en vän till mig råkade slarva bort min GoPro för ett tag sedan fick jag istället ta pengar i retur och investera i en ny kamera till företaget. Vi använde ju vår förra GoPro rätt flitigt när det kom till att göra lite träningsinspiration och dylikt. Nu hoppas jag kunna ta upp det igen och kanske även filma lite bilar/ljud och andra händelser som inte annars är så lätta att dokumentera. Måste provfilma lite och kliva framför kameran igen för att se om jag tappat det eller inte?

Annars är det mycket funderingar och bollande kring framtiden. Det finns ett par olika scenarios och i mitt fall tar det alltid lite tid innan jag landar i mina beslut. Jag har upptäckt att det finns två sätt att lära sig saker när det kommer till företagande, 1) Testa och se vad som händer. Fördelen är att det går fort och ofta får du feedback rätt snabbt om det är bra eller inte. Nackdelar, ibland blir det fel men du lär dig alltid saker och beroende på hur stort felet blir kan du korrigera. 2) Tänka, läsa, fundera, bolla och fråga. Det här är mer min metod och fördelen med det är att jag känner mig trygg och säker i mitt beslut, men de betyder inte att jag väljer rätt. Det är även tid att komma i mål eller till skott me hittills har det gått bra och jag gillar det sättet för jag kan gå igenom många scenarios! Vilken väg tar du?
/Gustaf

2 kommentarer till “GO PRO WITH THE CAMERA”

 1. Lisa skriver:

  Förlåt, den här frågan hör inte till inlägget, men jag undrar om du någon gång har tänkt tanken att vara med i gladiatorerna? Kanske som utmanare, men i första hand tänkte jag då som gladiator.

  • Gustaf Ollas skriver:

   Hej Lisa!
   haha tack för det. Tar det som en kommentar, men nja, tror inte det är något för mig, finns många där ute som gör det bra redan ;)

Kommentera


ett + fyra =