NU BLIR JAG RÖRD PÅ RIKTIGT!

25 oktober - 23:59

Årets Guldhjärta (Guldhjärtan) är en omröstning som lyfter fram vissa personer, grupper, gym och händelser under det gångna året inom fitnessbranschen. Prisceremonin hålls på FitnessFestivalen nere i Göteborg varje år och i år är jag med som en av kandidaterna för Årets förebild. Jag visste inte ens om att jag var med utan gick igenom omröstningen och läste vad folk skrivit om sina förebilder för det är just så att folk skickar in förslag till tävlingen, man kan med andra ord inte anmäla sig själv (om man inte fuskar så klart). Jag stod inte med under Årets blogg och det var så klart tråkigt men det finns många extremt duktiga bloggare som skapar riktigt bra bloggar – struktur, återkommande event, matnyttig info mm. Min blogg är mer känslor, tyckande och tänkande. Tilltalar inte alla men när jag får läsa orden som är skrivna om mig och se mitt namn som en av många riktigt fina personer, ja då blir jag på riktigt rörd. Förra året överöste jag er med uppmaningar att rösta på mig för att vinna omslagstävlingen men det här kommer jag inte göra det. Det här året räcker det faktiskt att jag får vara med i finalen och att någon tagit sig tid att sammanfatta och skicka in det vi gjorde tillsammans för Cathrine. Självklart skulle jag bli glad om jag vann men inte för min skull utan för att den här här nomineringen är vår, tillsammans. På nåt vis känns det som Cathrine, Stefan och Stella får lite pålster på såren. Tänk att vi faktiskt gjorde det där – utan att blinka. Jag är så tacksam för att jag får nå ut till Er och ha Er vid min sida. Nu ska jag gå och lägga mig med denna värme i bröstet. Tack! Ni hittar omröstningen här

GOLDHARTgold

Gustaf Ollas – ”I Can I Will”, SATS Odenplan och Delta Gym: ”Förutom att vara en oerhört positiv, hjälpsam, inspirerande samt trevlig person och fitness-ikon så har Gustaf genom sitt företag IcanIwill åstadkommit det extraordinära. I juni i år så startade Gustaf en cancer-kampanj som innebar att hälften av IcanIwill:s försäljningsintäkter, en månad framåt, skulle skänkas direkt till obotligt cancersjuka Cathrine och hennes man Stefans cancerfond. När en månad passerat så visade sig det att försäljningen av produkter hade uppgått till 70 000 kr, vilket innebar att cancerfonden mottog hela 35 000 kr. Cathrine avled drygt två veckor senare, den 30:e juli 2013. Det var en mörk och sorgsen dag för oss som kände till hennes historia. Men det fanns ändå en gnutta glädje, en glädje som grundade sig i att Cathrine innan hon gick bort i kampen mot cancer, fick se att det fanns folk som genuint brydde sig, att det fanns de som gjorde en insats och verkligen ville hjälpa till. Gustaf offrade sin egen tid, sin egen inkomst och satte sig själv och sitt ego åt sidan för att bry sig om en annan människa som hjälplöst gick mot ett orättvist öde. Detta gör enligt mig Gustaf större än oss andra människor, vi människor som enbart går runt i vår egna lilla bubbla. Detta gör Gustaf till en förebild och en hjälte.”

8 kommentarer till “NU BLIR JAG RÖRD PÅ RIKTIGT!”

 1. Jenny Å skriver:

  <3

 2. Elin skriver:

  Det finns många personer som dagligen motiverar och inspirerar mig till att fortsätta när allt är jobbigt, men inget slår dig och ICANIWILL! hade jag inte varit en så kallad ”fattigstudent” hade jag köpt vartenda klädesplagg och annat med märket på! Gick självklart in och röstade på dig! :)

  • Gustaf Ollas skriver:

   Elin, tusen tack! Din kommentar gjorde min kväll. Det får mig att fortsätta jobba hårt och vilja bli bättre! Alla har vi varit i den sitsen och jag vet att du köper när du kan men tills dess är detta peppet minst lika mycket värt. Uppskattar det!
   /G

 3. Dad skriver:

  Vad fint att det finns människor med STORT HJÄRTA. <3
  Dad

 4. K skriver:

  Mycket välförtjänt.

Kommentera


ett + = fem