POPPA POPCORN

23 november - 20:58

popcorn3-1024x678 Minns inte när jag senast åt popcorn men i mitt tidigare liv missbrukade jag dessa varma, salta och välsmakande små godbitar. Efter en helg som denna känns det som pricken över i:et. Jag har varit dålig på att uppdatera bloggen under helgen men jag har haft ett behov att släppa det och fokusera på lite annat. Tex i Lördags så hälsade jag på min systerson Jonathan. Han växer fort och jag vill vara med så mycket det går nu i de tidiga åren så han vänjer sig vid mig och vet att jag finns där för honom och min syster och Daniel. Min lillasyster var av en slump där så då fick jag även träffa henne, min älskade, hårt studerande Tove! Familjen är viktig för mig och ett nyårslöfte jag satt till mig själv detta år var att försöka bli bättre på att höra av mig och hjälpa mina systrar. Som tur var hade jag min lilla Sciroccopil att fara till Uppsala med så det blev en riktigt skön vända på kvällsfronten hemöver. Mer om det lite längre fram.

Försäljningen har varit galet bra i helgen sedan vi lanserade nya shopen med Klarna. Vågar knappt tro det då det är trots allt är två dagar kvar till löning. Mässan närmar sig med stormsteg och nu är hotell, personal och monter på plats. Återstår en del fix och planering med produkter. Fått rätt mycket önskemål så ska försöka tillgodose alla så gott det går.
Nu är popcornen klara så jag ska däcka i soffan innan denna välplanerade, fullpackade vecka tar vid. Till alla atleter, vänner och bekanta som tävlat nere i Lund i helgen, GRYMT jobbat! Ett litet extra Grattis till Daniel, Leo och Ida! Kram på Er /Gustaf