SUGEN PÅ ATT ÅKA LAMBORGHINI?

6 mars - 20:56

Om några månader är gräset grönt, blommorna blommar och framförallt, asfalten ligger torr och fin. Hur skulle det då vara att vinna en åktur i en Lamborghini? Jag kommer tillsammans med min vän David (davvaer på IG) att tävla ut precis just det samt ett träningspass tillsammans med oss båda. Denna unika hel/halvdag kommer att äga rum i Stockholm och tävlingen kommer ske i så pass god tid innan så att vinnaren, om han/hon inte bor i Stockholm, har möjlighet att ta sig dit. Bilen på bilden är en Lamborghini Gallardo med över 500 hästkrafter samt Adv1-fälgar och det är den bilen som den lycklige vinnaren kommer få åka med i. Reglerna är ännu inte satta så ni kan inte gör annat än att fortsätta läsa bloggen och hålla ögon/öron öppna! Träningsvärk och ett rejält leende på läpparna utlovas efter denna dag!

/Gustaf

14 kommentarer till “SUGEN PÅ ATT ÅKA LAMBORGHINI?”

 1. Gustav skriver:

  Gryyyymmttttt!!!!

 2. Camilla skriver:

  Ögon vidöppna och öron sylvassa!!!!
  Lätt att jag ska göra allt för att få chans till att va med o tävla!!!
  Tjooohoooo !!!

 3. Sebbe skriver:

  Jag kan erbjuda dig en åktur som du sent kommer glömma, när jag har vägarna förbi Stockholm i sommar. En Mitsubishi Eclipse med ca 600 hk och över 700 i nm:) Jag lovar:)

 4. Jonathan skriver:

  OMG

 5. JonasÅ skriver:

  ahh, lät inte dumt. Men kändes långt =) och träningsverk är så jobbigt ;) Faktiskt har jag träningsverk i benen så jag tar mig nästan inte ner på stolen idag. Tänkte faktiskt på något du skrev för ett taf sen under benpasset igår, så pressade mig lite extra. Tack Gustaf för du hjälper till !
  Ikväll ska jag pröva ett par grymmt snygga rosa wrist wraps ;) Tack ännu en gång.

  • Gustaf Ollas skriver:

   Jonas, du måste ju ha presterat PB med de snygga lindorna? :D
   Den där känslan när man inte kan sätta sig ner eller ställa sig upp fortare än brandkåren hinner komma, den är härlig men samtidigt hatar man den eller hur? ;)
   Vore kul att få träffa dig och frugan någon gång!
   G

 6. Patrik falk skriver:

  What ever it takes… IcanIwill win!;-)

 7. Jennifer skriver:

  Ja! Träning :D Läser boggen i vilket fall så det kommer man inte missa ;)

Kommentera


fyra + sju =