TILLSKOTT

Gustaf Ollas Fitnessguru Tävling presentkort vinn

 

Alla mina kosttillskott jag använder kommer från Fitnessguru
De är en av Europas ledande kosttillskottsleverantörer med försäljning till Sverige, Norge, Finland, Danmark, Tyskland, England och Frankrike. Fitnessgurus målsättning är att alltid producera produkter av högsta möjliga standard med avseende på kvalitet, smak och effekt. För att säkerställa detta använder de enbart råvaror av högsta kvalitet där samtliga produkter framställs i enlighet med GMP och HAACP.

Mina favoriter som jag använder året runt är One Whey, One Pak & One Amino.

q-one-whey-strawberry-white-chocolate

One Whey
One Whey® är ett av Europas mest sålda protein med en god smak, snabbt upptag och omatchat pris. Genom en avancerad filtreringsprocess produceras ett rent protein samtidigt som andelen laktos, kolhydrater och fett minimeras. One Whey® är perfekt för dig som vill ha marknadens förmodligen mest prisvärda och goda protein.

+ Accelererar muskeluppbyggnanden
+ Påskyndar återhämtningen
+ Välkända & älskade smaker
+ Tillsatta enzym för för bättre upptag

One Whey® är det perfekta tillskottet för alla som tränar och vill öka sin återhämtning, muskeluppbyggnad, fettförbränning samt höja sin prestationsförmåga.

Rekommenderad användning
Blanda en portion (1 skopa, 30 gram) med 2-3 dl vatten, mjölk eller din favoritdryck. För maximala resultat ta tre portioner dagligen, förslagsvis till frukost, mellanmål samt efter träning.

One Amino

One Amino® är en intra-workout som är speciellt anpassad för att intas under ditt träningspass. Genom att tillföra aminosyror i dess fria form och med hög koncentration l-leucin maximerar du dina förutsättningar för muskeltillväxt och återhämtning. One Amino® passar dig som vill få ut bästa möjliga resultat av dina träningspass.

+ Perfekt prestation- & återhämtningsformula under träning
+ BCAA 8:1:1 för maximal återhämtning & muskeltillväxt
+ Ger dig ett energitillskott
+ Omedelbart upptag

Före, under och efter ett träningspass är kroppen extra mottaglig för näringsämnen och du kan enkelt förhöja din prestationsförmåga genom att tillföra rätt näring. Grenade aminosyror, BCAA som intas under ett träningspass hjälper till att bygga muskler och accelerera proteinsyntesen vilket ger påskyndad muskeltillväxt.

Rekommenderad användning
Blanda en portion (2 skopor) med 2-3 dl vatten och intag under fysisk aktivitet för ökad energi, muskeluppbyggnad och återhämtning under träning.

One Pak
Komplett vitamin & mineraldagsdos i behändiga portionspåsar.
One Pak® innehåller extrakt från över 30 olika grönsaker, frukter, bär och örter som ger ett komplett tillskott av vitaminer, mineraler, antioxidanter, Omega-3 samt R-ALA.
One Pak® är utvecklad specifikt för fysiskt aktiva och är enkel att dosera tack vare att varje dagsdos kommer i en portionspåse. Varje One Pak® innehåller en månadsförbrukning av 30 dagliga portionspåsar.

+ Naturliga extrakt från 30 olika grönsaker frukter, bär och örter
+ Komplett dagligt tillskott av vitaminer, mineraler och antioxidanter
+ Komplett dagligt tillskott av Omega-3 och superantioxidanten R-ALA
+ Utvecklad specifikt för fysiskt aktiva
+ 30 dagliga portionsförpackningar

Som fysiskt aktiv har du en ökad omsättning av vitaminer, mineraler och antioxidanter vilket medför att risken att drabbas av brister är extra stor. I ett tidigt skede kan detta yttra sig i form av försämrat immunförsvar, sämre ork och motivation

Rekommenderad användning
Tag en sachet / portionspåse (innehållandes fyra kapslar/tabletter) per dag med måltid. För maximal effekt intag varje dag.

Några andra produkter som jag mellan varven använder är också One Power, One Whey Bar och det Ekologiska Jordnötssmöret
peanut-butter-crunchy
En grym fettkälla som smakar gudomligt bra – en PWO som ger det där lilla extra på passet och en bar som alltid är bra att ha till hands när man är ute och reser eller rör på sig.
Har ni några frågor är det bara att höra av Er eller klicka in på Fitnessguru.com för mer information!
/Gustaf