ETT BRA GRUNDPAKET – KOSTTILLSKOTT

21 september - 11:41
Många frågor dyker upp om kosttillskottens vara och icke vara. För mig är det ett komplement till en god kost i vardagen bestående av vanlig och välbalanserad mat. Precis som jag skrivit tidigare finns det många olika aspekter på hur man ser på tillskott, här är några tankar från min sida:
1) Ekonomi – Mat vs Tillskott – Maten utgör alltid grunden i byggandet och min livsstil men ibland, t.ex. som student är det tufft ekonomiskt och tillskott med hög proteinhalt kan ibland faktiskt vara billigare än bra mat. Blir jag tvungen att välja mellan ”halvfabrikat” i matväg eller rent protein är valet inte svårt.
2) Enkelt – Idag när jag reser så pass mycket i jobbet är det enormt skönt att ha med sig sina tillskott så man vet att man enkelt och lätt kan få i sig det man behöver. På de flesta ställen runt om i landet säljs det skräp/godis där man landar och befinner sig när man reser. Svårt att få tag på bra byggstenar!
3) Diet vs icke-diet - när jag dietar, som nu, för att gå ner i vikt använder jag mindre protienpulver och mindre flytande tillskott då jag anser att maten jag stoppar i mig mättar bättre. När det däremot ska byggas underlättar och föredrar jag att öka upp mängden bars, shakers osv.
Utöver ovanstående finns det fler aspekter men huvudsaken med det här inlägget var att försöka ge er lite tips på bra tillskott som alla kan använda, tjejer, killar, unga, äldre.
Nedan listat finner ni det jag tycker kan vara ett bra Grundpaket att köpa som aktiv atlet/tränande. Det innehåller det mesta och inga konstigheter. Kreatinprotein i olika format, multivitaminomega-3 och en PWO (pre workout) på instegsnivå. Som ni vet tävlar jag för Body Science som är MM Sports egna märke. MM Sports står för bra värderingar och värden vad gäller arbete med anti-doping, de levererar brutalt fort och har marknadens bästa priser på sina grejer. Vore tjänstefel av mig att inte rekommendera deras produkter då jag själv använder dem!
Klicka på varje produkt för att komma direkt till MM Sports webbutik och läsa mer om varje produkt samt beställa!
2 x Body Science Omega-3 100 st tab
Vill ni hellre klämma, känna och kika på produkterna är ni självklart välkomna in i någon av deras butiker!
Själv kommer jag finnas till hands under vissa dagar och helger i butiken på Sveavägen 98 i Stockholm
Att äta bra mat och fylla på med tillskott är en viktig aspekt av träningen och krasst kan man säga att det utgör 30% av framgång, resterade 66% är hård och bra träning samt återhämtning (33% träning 33% sömn/vila).

/Gustaf

14 kommentarer till “ETT BRA GRUNDPAKET – KOSTTILLSKOTT”

 1. My Eklund skriver:

  Hej! Jag och några kompisar håller på och skriver ett uppslag för en lokaltidning Gävle. Och jag tänkte tipsa om bra träningsbloggar och hittade dig och tyckte att du passade bra i den kategorin. Är det okej om jag skriver lite fakta om dig och sedan länkar din blogg båda på internet och i tidningen?
  Kram!

  (du kan nå mig på [email protected])

 2. Sandra skriver:

  Skickade precis iväg en beställning faktiskt! :D

  • Gustaf Ollas skriver:

   Kul Sandra – vad blev det?

  • Sandra skriver:

   BCAA, en t-shirt, en shaker och sådana där portionspack av proteinpulver. Har aldrig köpt av body science förut så vet inte vilken smak jag kommer gilla bäst, tog därför och beställde en portion av varje smak! :)

  • Gustaf Ollas skriver:

   Smart Sandra – tror inte du blir besviken! Blåbär + päronsplit = namnamn på hög nivå=)

 3. […] ska kolla det) så då MÅSTE ni som bor i Stockholm dyka in och ta del av grymma erbjudanden på tillskott och snacka lite skit med mig! Önskar Er alla en trevlig […]

 4. […] ska kolla det) så då MÅSTE ni som bor i Stockholm dyka in och ta del av grymma erbjudanden på tillskott och snacka lite skit med mig! Önskar Er alla en trevlig […]

 5. Hannes skriver:

  Är intresserad hur du tar kosttillskotten runt träningen, före, under och efter. Ska lägga en order på de flesta grejerna du skev om

 6. Niklas skriver:

  Hej

  Massbuilder är det en gainer eller en PWO eller något mitt emellan kanske? Eftersom dom rekommenderar att man tar den 30-45min innan träning?:-)

  Mvh

 7. Jennifer skriver:

  Just nu är det dessutom extrapris på det mesta i ditt grundpaket, iaf februari ut:)
  Aminosyror, whey, Omega 3 och ZMA är vad som finns hos mig.. Nu har jag även börjat testa lite av Olimps creatine xplode. Ja…BOM! Snacka om att man känner sig helt berusad av kraften! :D

  • Gustaf Ollas skriver:

   Som vanligt kliver du in och snyggar till mitt inlägg med lite mer bra info. Det förvånar mig lite att du inte införskaffat King än ;) Bläddra lite i den nästa gång du är i butiken
   G

Kommentera


+ ett = sju