HUR FUNGERAR EN ”FETTFÖRBRÄNNARE”

19 januari - 19:54

Fitnessguru One Heat Fettförbrännare Tänkte jag skulle försöka skriva lite om fettförbränning och fettförbrännare. Det har varit mycket diskussioner och ofta uppkommer frågor kring dessa produkter. Man kan djupdyka väldigt mycket i studier, forskning och detaljer men i min skalle försöker jag göra det hela lite lättare. Först kolla jag upp ämnena som är i produkten och sen väljer jag ett företag som jag litar på, Fitnessguru i det här fallet. Deras företag och hela deras verksamhet hänger på förtroende, dvs om de skriver att de har vissa ingredienser i deras produkter måste de vara säkra på att de stämmer annars ryker deras förtroende och utan det, inga konsumenter och således ingen verksamhet.
Fettförbrännare heter i min bok energigivare. Varför? Jo jag kan själv inte känna om de bränner fett eller inte då jag nästan alltid är på diet när jag tar dessa produkter. Så om det är tabletterna eller min diet som gör x % av hela nedgången går inte att säga men om jag har en positiv inställning till dessa och använder dem strategiskt och smart så funkar dem, för mig. Det är det viktiga för mig. 
Om du lägger på dig fett eller inte handlar i grund och botten om en enkel ekvation: 

Fettmassa = Fettinlagring – Fettoxidation. I din kropp pågår konstant både fettinlagring och fettoxidation.

Källa Fettinlagringen hör vi sällan något om men fettoxidation skriver pressen om varannan vecka och folk pratar om det i lunchrummen men då under benämningen fettfrisättning aka fettförbränning. Så fettförbrännaren ger energi? Japp, det är så de är uppbyggda. De ska även många gånger dämpa sötsug och ibland tom elimineras. För den som kämpar under en diet/viktminskning och kört ett tag vet att det efter ett tag (ett par veckor) blir tyngre. Energidepåerna börjar sina, underskottet tar ut sin rätt och då behöver man ibland justera sin träning eller kost. Ett annat alternativ är att addera tex en fettförbrännare. Andra alternativ är att köra tex CLA som för många fungerar riktigt bra. När kroppen blir trött och energin låg går ofta ämnesomsättningen aka metabolismen ner. Man fryser, blir trött (för att använda mindre energi) och passen blir sämre. Felet många gör på när de försöker gå ner i vik (reducera fett) är att de bara kapar och kapar och kapar på kalorierna istället för att se över helheten med träning. Min erfarenhet är att man måste tycka träningen är kul på diet, annars blir allting tråkigt så hellre att man kanske ökar intaget till samma mängd träning alt ökar träningen en två nivåer och intaget en nivå.Fitnessguru One Heat Fettförbrännare-2

Fitnessgurus nya fettförbrännare One Heat A.M innerhåller:
Paullinia cupana-extrakt, gröntte-extrakt (Camellia sinensis), Coleus forskohlii-extrakt, Inositol, Ingefära-extrakt (Zingiber officinale), Rosenrot extrakt (Rhodiola rosea), svartpeppar-extrakt, Bioperine® (Piper nigrum), Naringin, kapsel (gelatin).
Jag har ännu inte hunnit prova denna nya version men jag körde föregående version. Hoppas ni förstår lite mer hur jag tänker och att ni har lite mer kött på benen inför era kommande dieter och inköp.
/Gustaf

4 kommentarer till “HUR FUNGERAR EN ”FETTFÖRBRÄNNARE””

  1. Tack för en bra genomgång!

  2. Elin skriver:

    Hej! Jag tränar ca. 3-4 ggr i veckan på gym, är 165cm lång och väger 62 kg. Jag har gått ner i vikt men nu är det som att vågen skulle ha ”stannat” , jag funderar på att beställa från fitnessguru, men har inte så stor aning om vad jag ska välja, jag vill gå ner i vikt men ändå få muskler. Funderar på One Heat AM och PM, eller CLA, vad tycker du jag ska testa? Står ju att man kan ta CLA tillsammans med one heat, men vad skulle du föreslå? Ska jag äta proteinpulver som bygger upp musklerna på samma gång? Tacksam för svar antingen via bloggen eller email! :)

Kommentera


tre + fem =