SHOP UNTIL U DROP

5 december - 9:25

MMSports är självklart på plats på Fitnessfestivalen nu till helgen.

Idag har jag på morgonkvisten gått loss rejält i MM butiken på nätet. Har beställt hem det jag kommer behöver i kommande uppbyggnadsfas. Det är inga stora skillnaden i det jag vanligtvis använder. Idag beställde jag tex (klicka på produkten om ni vill läsa mer om varje produkt eller själva inhandla:
Body Science Wellness Series – Zinc 
- Body Science Casein 750gram
Body Science Omega-3
Body Science Whey 100
Body Science Vitamin D
- Body Science L-Glutamine
Body Science ALA
Body Science Protein Meal

Så fram tills jag får dessa kommer jag att ha en ”vit vecka”. Har inte använt några tillskott mer än lite EAA efter tävlingen. Tror och hoppas att det kan vara bra att låta alla tillskott vara stilla på sin plats i hyllan ett tag efter en så intensiv period som jag varit i innan. Det är lite som med kreatin, man cyklar av och på för att få bästa effekt. Några tillskott man alltid kan köra i kombination med varierad kost är ändå Omega-3, D-vitamin och EAA/Vassle/Casein-protein. Dessa är mer flatrate produkter som kroppen behöver. Tillskott som PWO, stimulanter, boosters och allt annat är väl främst de jag menar med att man ska cykla men nu är det som sagt all-OFF fram tills leveransen kommer från MM.

Hoppas kunna köra första passet i eftermiddag. Min kropp har varit överkörd av en ångvält och jag har knappt tagit mig utanför dörren. HELT orkeslös i kroppen trots att jag fyllt på med mat och sömn på T-kontot. Ett tag trodde jag att flunsan fångat mig men det har inte brutit ut. Kanske är det som Emily sa, att jag lider av ”post competition stress disorder”?
Vågen i morse visade 98,2 kg så det är dags att peta sig iväg till gymmet bara för att få röra på sig lite. Magen har varit väldigt skonsam mot mig efter tävlingen och det är kanske för att jag har varit relativt skonsam mot den? Min kombattant, Marcus Adamsson, på DC berättade att han petat i sig närmar 15 000 (!) kalorier under lördagen (och söndag natt, han slutade äta vid 5 på morgonen). Jag skrattade så jag nästan kiknade. Själv åt jag ett rejält skrovmål på Max efter tävlingen men det var nog inte ens 1200 kalorier typ. Men vad gör det? Lika nöjd var jag för det, kolla denna bild, haha, bjuder på den!

Har en ny produkt på väg en. Något alla kan ha, något alla har råd med, nämligen silikonarmband. Produktionen har dragit ut lite på tiden då tanken var att ha med mig dem på DC men nu är det som det är och de skickas från producent idag. Kommer dock inte kunna sälja dem förens tidigast någon gång kort efter Fitnessfestivalen. Administration och lite andra saker som måste på plats först, ni får mer info när allt är klart. Hur som är jag övertygad att ni kommer att gilla den positiva förändringen som sker just nu. En bild från producent/utkast

Dags att jobba igen och förbereda mig mentalt för Body Radio i eftermiddag! Fanken va skoj det ska bli. Juste, tänkte hinta att jag har en annan, gaanska stor grej jag ska berätta om snart.. får bli en cliffhanger tills vidare.
/Gustaf

14 kommentarer till “SHOP UNTIL U DROP”

 1. Liffen skriver:

  Kommer fram och säger Hej i helgen, ska själv ner och bl.a. stå i montern för Deep Bodywork och även mingla runt och njuta ;)
  Har känt exakt samma som dig med energin men börjar komma tillbaka nu efter DC.

 2. spoonchest skriver:

  Inte har du väl gått upp 10kg sedan tävlingen?

 3. Robban skriver:

  Kul att läsa om din tävling samt Att se alla schyssta bilder! Mycket bra jobbat Ollas! Du ser ut att ha haft det toppenskoj. :-D

 4. Albin Yngvesson skriver:

  Tjena! Undrar hur man ska göra för att gå upp i vikt så snabbt som möjligt. Är nämligen en ganska tanig kille. Tränar runt 5 gånger i veckan och gjort detta nu i cirka 2 månader och ökat i vikt runt 1 kilo. Äter mycket kalorier varje dag samt protein men undrar ifall det finns något annat du kan rekommendera?

  • Gustaf Ollas skriver:

   Albin, har tyvärr inte tid att skriva så ingående men du får äta MER mat, går du inte upp äter du för lite.
   Prova att köra en gainer efter träningen och mitt på dagen. Slå i lite mer olja när du lagar maten, slå i lite grädde i shakers och mat, använd bra smör osv. Försök bara få i dig MER än du äter nu! =)

  • Filip skriver:

   Tja! Håller med G men prova att verkligen verkligen börja äta mer innan du går på gainern – Hade samma dilemma, var bara att äta mer och mer och mer. Det släpper snart :)

   Mvh F.

  • Gustaf Ollas skriver:

   Tack för input F

 5. vincent skriver:

  härligt positiv/hoppfull känsla i dina texter såhär efter tävlingen! har varit skoj att läsa om din väg mot tävlingen och visst har man lidit lite grann med dig i dina mörkare diet-stunder. ska bli kul att fortsätta följa bloggen!

  • Gustaf Ollas skriver:

   Vincent – vad menar du min väg mot tävling? Det är det jag försökt dokumentera i vardagen under hela resan?
   Hehe – nu behöver du inte lida med mig ;)

 6. K skriver:

  ”En vit vecka tills kosttillskotten kommer”… Du glömmer bort att det är MM, du lär ju få grejorna imorgon typ :-) Blir en kort vit vecka…

Kommentera


+ sju = elva