X-MAX CAME EARLY!

26 maj - 21:26

Årsförbrukning? njaaa

Idag har jag haft lilla julafton kan man säga. Började med att det plinga till i telefonen och 22 kg grejer från MM Sports hade kommit. Känslan av att tillhöra ett lag och känna stöttningen därifrån måste vara en av de bättre i mitt tycke. Tim har skickat med både det ena och det andra. Världens snyggast T-Shirt tex! Tack MM Sports – GO TEAM MM SPORTS!

Den godaste baren ever! perfekt efter träning

Har denna gång tagit lite hjälp och bett om tips kring Body Science tillskott då jag inte hunnit testa så mycket och har fått hem en hel del spännande saker. Lite nytt creatin, ny PWO, beta-alanin, protein, aminosyror, bars, tabletter mm. Ska prova mig fram nu de sista dagarna med träning och se hur jag känner mig.

Den andra stora saken som skett idag är att jag gjort mig av med en nära vän. Min kära Golf. Vet inte om det är så positivt men cashflowet på kontot ökade iaf med en del så det känns ju lite tryggt. Kommer sakna min kära bil. Vi har haft en bumpy road men det har mestadels varit kärlek (förutom när du kostat mig en förmögenhet!!), inga mixed emotions alls !

Hoppas din nya ägare tar hand om dig!

Nej, nu ska jag upp och sortera kosttillskott. Tjipp hej!

7 kommentarer till “X-MAX CAME EARLY!”

 1. rallan skriver:

  haha det var inte lite tillskott! gott med tre burkar vip x

 2. motti skriver:

  Mmm jag kommer oxå att sakna en riktig bil, fast jag bara kört den någon vända till Backlundsmöbler och till Ore en gång…………………motti

 3. Emil skriver:

  Hur gick du tillväga för att bli sponsrad?? tävlat eller?

 4. Pappie skriver:

  God morgon och jag förstår att det är dubbelt när det gäller ”Silverpilen”. När det gäller träning så körde jag igårkväll i föreningens lilla gym, med inspiration via dej. Kämpa på nu det sista som är kvar.
  Pappie

 5. Oscar skriver:

  Är det 100%ig sponsring vi snackar om?

Kommentera


ett + sex =