0 – 0 – 0 – 0

23 maj - 21:54

Så ärlig och naken är kommentarstatistiken från de senaste 4 inläggen.. hallå? Jag skriver inte bara blogg för att jag själv gillar att posta bilder och filmer på mig själv jag vill ju ha en dialog! Kom igen nu, bättre kan ni. Nästan 600 unika läsare igår och ingen kan kräma ur sig en kommentar. Det finns ett gäng som är flitiga på att kommentera men ni andra får rycka upp er tycker jag ;)

Som synes går vikten neråt igen och det känns rätt OK nu när jag haft en dietpaus. Siktar på att dra mig neråt lite till för att bättre på mina möjligheter inför tävlingen. Formen börjar sätta sig rätt bra nu men de där lilla extra kring magen sitter fortfarande där det älskar att vara.. längst ner. Ni får helt enkelt stå ut med att jag är ego och fotar mig hela tiden nu. Det är ju NU det är kul att kolla hur kroppen ser ut för och efter träning… nu man får stå i spotlighten efter ett halvår med späck.. Egocentrisk för ett par veckor.

Ni har sett den förut men då med lite mer hull…

Tränade axlar och bröst med Marcus idag. Gick riktigt bra för första gången på länge. PWO + Celsius + Body Science L-Glutamin + Body Science BCAA innan träning = EN HIT!
Axelpressade 5 set a 5 reps på 34kgs hantlarna, 4 set med 10 reps skivstångspress bakom nacken, bänkpress FU (Fötterna Upp) 5 or upp till 10 kg samt drop till 60 kg o 21 reps. Sidolyft superset med cabelcrossen. Avslutade med bröstpress o lite rörlighetsträning.

Kokade ihop lite lax, skinka och mjukt bröd till post-workout mål/middag. Pesto + lax = sant.
Dags att sova igen. Må gott där ute!

8 kommentarer till “0 – 0 – 0 – 0”

 1. Pappie skriver:

  Ja Du börjar se ”smärt” ut nu grabben. Finns d något mer att ”få bort” ?
  Dad

 2. Henrik skriver:

  Hur mycket vill du väga inför F5? Antar att du inte vill banta bort muskler i onödan, är ju en ganska svår balansgång.

  Förstår vad du menar med kommentarerna, det är ju alltid kul med respons på det man gör. Har inte lika många läsare som du, men det är iaf tillräckligt många för att det borde bli lite kommentarer då och då tycker jag.

  BTW den där skinkan liknar något barnförbjudet ;)

 3. John skriver:

  ”Ni får helt enkelt stå ut med att jag är ego och fotar mig hela tiden nu. Det är ju NU det är kul att kolla hur kroppen ser ut för och efter träning… nu man får stå i spotlighten efter ett halvår med späck.. Egocentrisk för ett par veckor.”

  Haha så jävla sant=) Kul att se dina bilder på hur formen börjar ta sig.

 4. Ollas skriver:

  Pappie: lite till :)
  Henrik: hahah nu såg jag det, fyy! ;) Vill ligga nånstans kring 92-93 tror jag.. egentligen vill jag ner så långt de går o ändå behålla styrka. Nä självklart vill jag inte tappa muskler.
  John: ;) hehe

 5. Philip skriver:

  Hittade din blogg nyligen, måste säga att den är riktigt inspirerande och dessutom snygg layoutmässigt :)

  Vore kul om du listade dina favobloggar inom träning i ett inlägg.. trycker det finns väldigt ont om bra träningsbloggar på killsidan

  • Gustaf Ollas skriver:

   Hej Boys!
   Tack för peppningen och kommentarerna. Jag försöker slita på och köra så hårt det går.
   Philip. listade några bloggar i dagens inlägg.
   Krille: det är så mkt lättare med iphone och bilderna vilket gör att uppdateringarna blir roligare.
   Jonathan: Aldrig för sent.. tack för din kommentar! :)

 6. Krille skriver:

  Magen ser bra ut keep on going! kul att du uppdaterar oss regelbundet på senaste tiden :) vad kan du tro bf ligger på nu?

 7. Jonathan skriver:

  Jävligt schysst blogg du har! Läser väldigt regelbundet. Sjukt inspirerande. Läser den som sagt regelbundet dock har jag inte kommenterat… Ledsen för det. hehe men keep it up!

Kommentera


+ sex = tretton