1 000 000 USD REWARD!

11 februari - 7:02


Är ni i behov av snabba pengar? Kanske 1 000 000 amerikanska dollar? Ja då är det bara att ringa LAPD (Los Angeles Police Department) och ge ett värdigt tips till vart man kan finna Christopher Dorner, en föredetta Polis inom LAPD som numera är efterlyst för tre mord, varav två av offren var poliser. Det pågår som ni kanske förstår en rejäl ”Manhunt” här i LA. Nyheterna matar oss med information om denna Dorner som gör någon typ av hämtakt mot LAPD för att han förlorade jobbet tidigare. Han har skrivit någon form av manifest, likt Breivik, och är nu beväpnad och på jakt efter hämnd. Usch, vilka öden.

Nedan ser ni vårt lilla crew, utrustade med guns (lol gymskämt) på jakt efter Dorner. Nej skämt och sido. Vi är på väg hem från gymmet efter ett riktigt bra bröstpass. OBS! Jag sitter i baksätet och Emily kör, det är ni inte vana med att se va? Emily tog ju körtkort precis innan hon flög över hit. Hon kör riktigt bra och det är lite ovant för mig att sitta bredvid. Är det inte lite typiskt manligt att köra?


Idag var en sån där dag när vikterna inte kändes tunga, där seten inte tröttade ut mig, där viljan att träna mer och mer och mer bara spred sig i min kropp. Kanske var det mitt senaste linne (som jag fullständigt dyrkar), kanske var det en bra dag med mat, kanske var det en bra PWO, vad vet jag, men ett bra pass var det iaf.
Värmde med rotationscuffar, lite stege upp i bänken och sen körde vi 5or i bänken. Set 4 avslutade jag på 125 kg och 5 repetitioner vilket är ungefär där jag var innan dieten. Det känns grymt skönt och jag har inte tänkt avvika från denna vägen, framåt, uppåt, tyngre, mer massa!
Efter bänken körde vi en ”decline”-press, dvs en bröstpress ”neråt”. Kunde lassa på en herrans massa vikt som så klart bostar egot. Hantelpressen efteråt och samma tunga set här med 5or. 100 pounds hantlarna (45 kg) blev sista setet. Känslan att ta tag i ”100 pounds”, skicka upp dem och pressa för allt vad man orkar och känna hur TUNGT det känns men veta att man klarar det, att det inte finns något som stoppar en från att göra de 5 repetitionerna man bestämt sig för att göra, ja den känslan är banne mig svårslagen. Rundade av passet med sned bänk, 2 cabelövningar, sidolyft och lite stretch.


Emily rockade även hon och hennes bänkteknik som hon ”tvingats” slipa på sedan hennes axel började krångla på julafton har verkligen gett resultat. Hon prickar sweetspot gång på gång och vikten flyger upp. Så kul att se henne bänka!
Som jag spådde så kom vi med på Robs senaste videoblogg, tack Victor för notification. Lagomt loj man ser ut när man stryker omkring vid hacksquaten men det är ju NÄR man kör som man tar i eller hur? Dessutom ser det ut som jag köra.. vänta nu.. hela vägen ner? Ass to the grass? WOOT!? Muhaha!

Detaljer detaljer detaljer!
Snart kommer min senaste videoblogg upp på tuben och då kanske ni har tur och får er ett litet skratt.
Hoppas ni sovit gott och är redo för en ny dag där ni har möjligheten att skapa en bättre och starkare kropp?
/Gustaf

4 kommentarer till “1 000 000 USD REWARD!”

 1. Madeleine skriver:

  Fy fasen vilket gött pass ni fick till då! =D Hmm manligt och manligt, det är nog mest en vanesak tror jag. Själv har jag inte tagit körkort än så jag gör nog bäst i att sätta mig i passagerarsätet istället och låta mannen köra :P

  • Gustaf Ollas skriver:

   Madde – GRYMT bra :)
   Sant, hade Emily haft körkort innan mig hade hon också kört mycket mer.. samtidigt som man vill köra mycket när man är ”ny” med kortet =)

 2. A skriver:

  Har du hört talas om de nya kostillskottet Versa 1 och vad tänker du om det? Något du kommer prova! Grymt rolig blogg :)

  • Gustaf Ollas skriver:

   A – Har inte hunnit kika så mycket på Versa 1 men har hört lite om det. Ska se vad jag kan komma över!
   Tack, va kul att du gillar mixcen =)

Kommentera


+ nio = sexton