3 TIMMAR & 29 MINUTER

1 juni - 21:25

Emily och jag hade en dag på stan idag. Shoppade ett par nya skor och en parfym till mig själv. Första gången jag köper något till mig som inte är ätbart på.. ja jag vet inte hur länge. Shoppar väldigt sällan överlag och min företagarlön har ju kanske inte hjälp till att lyfta den trenden men framöver gasar jag på så mycket det går och hoppas på att säljtakten fortsätter uppåt som den gjort den senaste tiden.

Efter att vi spenderat dagen i promenadtillstånd och jag sprungit på toaletten ungefär en gång per timme landade vi hos Cafe Non Solo där Marathonlöparna sprang förbi. Min kära vän Stina var på ingång och vi hann dricka upp vårt kaffe innan hon susade förbi och jag fick chansen att heja lite på henne inför de sista 2,2 kilometerna. Fick en riktigt härligt bild på henne när hon susade förbi. Sluttid 3 timmar, 29 minuter och 4 sek. Jag är så grymt imponerad av hennes insats och när ledande löpare sprang förbi hann jag typ inte få upp kameran. Det är så jäkla häftigt att se vad man kan göra med människokroppen och då alltså inte bara muskelbygge. All respekt till alla som tog sig igenom loppet idag.

Inspirationen flödade i huvudet men kroppen var däremot inte alls superpigg. Det sket man väl i och begav sig till Kista med min älskling och blåste på axlar och bröst igen. Vi filmade en hel del från passet så jag ska försöka sätta ihop det nu så ni får kika. Då Emily var med idag passade jag på att gå igenom lite enkla små knep och roliga upplägg vad gäller bröst/axelträningen. Kanske är så att många fastnat i utvecklingen och kan få lite små saker att ta med sig till sin träning. Kommer upp så fort jag har tid. Morgondagen är nämligen rätt späckad på förmiddagen och vi måste förbereda ikväll men gör mitt bästa, det vet ni!

Missa inte tävlingen på instagram. Kolla @icaniwillofficial på den senaste bilden så har ni chansen att vinna lite ICIW produkter. Känns roligare än länge att blogga just nu men ikväll är tiden knapp. Har lite guldägg på gång så ni får kika in med jämna mellanrum. Njut av kvällen. Lämnar Er med en tricepsbild från idag. Formen blir bättre och bättre. Minskar på saltet och halverar vätskan imorgon, dags att torka upp lite i träsket kring magområdet.

/Gustaf