3000 BILDER SKA BLI 30

26 december - 23:11

Några är självklara och andra är tveksamma, jag ger dem en chans och ställer dem mot andra tävlande. Känner mig som Idoljuryn när jag sållar bland alla drygt 3000 sökande till Idol (läs Årskrönikan) 2012. Det är på riktigt inget dåligt jobb jag har framför mig. Det här året har varit minst sagt innehållsrikt och jag vill ju självklart dela med mig av så mycket det bara går utan att få kramp i underarmarna/fingrarna.

ICA Maxi i Märsta hade specialerbjudande på Kalas Kycklingfilé. Kalas tänkte jag då jag visste en sak som många inte vet. Deras kyckling innehåller, håll i hatten nu, 99% kycklingkött och endast 1% salt/marinad. I vanliga fall är det den klassiska 80-20 fördelningen. Like a boss handlade jag på mig lite av denna finfina råvaran..Skulle försöka ta ner riset från hyllan ovanför kaffemaskinen efter passet idag men si de gick inte. Axlarna stramade och sa bestämt nej, inte mycket att göra åt det mer än att konstatera att axelpasset med Björn idag rockade. Hämtade vackert  en pall, klev upp och tog sedan ner riset. Mage och Axlar, två grupper man måste ge på rejält, både med vikt och repetitioner för att man ska komma till det där stadiet där det svider och fullständigt skriker och ber en att sluta motionera dem. Idag ignorerade jag deras böner och körde istället ett extra set.

Obs, pojkarna på bilden är inte arga på varandra!

Som ni ser på första bilden, när jag kör enhandspressar, brukar jag variera mig med att sitta ”som man ska” och som i dag med ansiktet inåt. Personligen tycker jag att man slipper involvera ryggen på samma sätt, som det lätt blir, när det blir tungt. Visserligen körde vi inte tungt men kontakten gör att muskeln mer eller mindre domnar och då är det lätt att ryggen hoppar in och ”hjälper till”. Pröva så for ni se.

Rotationscuffar warm
Sittande militärpress – 4 set
Enhandspressar i maskin – 4 set
Sidolyft bakom med drop – 2 set
Sidolyft framför med drop – 2 set
Mage – 4 set 
Raka hantellyft superset sittande hantelpress – 3 set 
Rotationscuffar – 2 set
Stretch

Imorgon är det äntligen vardag och jag hoppas att vissa personer jobbar. Om så är fallet kanske jag kan släppa en nyhet imorgon. Sov så gott om ni inte sitter och kikar på Bond som jag.
/Gustaf