40 MINUTER SENARE

28 maj - 6:31

40 minuter senare sitter jag på golvet igen. Svettig genom min hoodie och med flackande blick! Tanken var 10 st 150 m uppförsintervaller men min häl sa till på skarpen redan när jag joggade bort och benen kändes som cement efter benpasset igår så jag körde bara..10 st ändå! Ha – trötta häl som inte är van med belastningen! Dags att peta i mig lite BCAA-XX, havregrynsgröt och kvarg för att sedan påbörja arbetsdagen med PT-kund. 6 dagar kvar på dieten. Bröst/axlar ikväll!

20130528-063115.jpg

20130528-063124.jpg
/Gustaf

Taggar: ,

5 kommentarer till “40 MINUTER SENARE”

 1. Jean skriver:

  Kör så det ryker!

  Minne är fascinerande. Lite I can i will? Varför inte testa det binära testet på minnesförbunet.se, 5 minuter, hu många tal kommer ni ihåg?

  http://www.minnesforbundet.se/ , http://www.vk.se/878068/svenskt-varldsrekord-i-minne

 2. Jean skriver:

  Ja då är det problem. Minne är fascinerande. I och för sig klarar man ju sig idag i samhället på att ha dåligt minne då mobilen är din minnesvän. Dock är det ju lite ”p” om man inte ens kommer ihåg sitt eget telefonnummer, där är gränsen nådd. Minnesmästaren Essen bör dock kunna ha ganska kul i vardagen med sin enorma minneskapacitet. Några kanske kommer ihåg Rainman, när Dustin Hoffman räknar de tappade tändstickorna. Essen lär ju kunna briljera lite inom den akademiska världen och även leka lite med omgivningen.

  http://www.youtube.com/watch?v=-8AQjHMQd6k Bra. Lite seg men från 2.48 framåt är det en del briljanta vägval av toner. Kreativ melodi.

  http://www.youtube.com/watch?v=27yeoAt2XrU&feature=youtu.be Metaforer!, Åkessons fiol. Ing kommentarer om denne man, men detta hade han laddad för länge. Sen blev det potatismos direkt.

 3. K skriver:

  Ha, trodde för ett ögonblick att du vikit ner dig! Bra krigat! :-)

 4. viktorkäck skriver:

  Lagt ned PF:en nu när det blir endel tuff morgonträning eller hur ser dietupplägget ang. kosten ut nu sista biten? :)

  Kung!

Kommentera


+ fyra = tretton