60x25x105KG

6 augusti - 6:59

20130806-063925.jpg
Eftersvett.se ringde och ville ha mig som modell inför deras nästa kampanj.

Klockan ringde tjugo minuter i sex och efter en Celsius och en tablett Heat var jag utanför dörren och lurarna inborrade så långt det gick i öronen. Fällde upp huvan och lät första låten träffa mina sinnen. Bästa känslan, nej näst bästa känslan men det är just den här känslan som gör det värt att rycka upp sig själv ur sängen så tidigt. Knappt en kotte ute och solen är på väg upp. Man är helt enkelt kung av Råsunda för en stund. Frisk luft och kroppen vaknar till på en gång.

Vadträning och cardio på schemat.
Iförd mina ”barfota fivefingers” trippar jag (det stämmer) på tå bort till tunnelbanan. Ner i gruvan och gör jobbet Gustaf. Spärrvakten möter min blick när jag kommer ner för trappen och blir nog lite förvånad när jag vänder lika fort som jag kom ner.. Helv•te. Glömde kortet.

Gör det bästa utav situationen och springer istället bort till långa backen.
8 intervaller som i snitt tar 35 sekunder upp och 60 ner. Är lite stolt över mig själv då jag lyckas hålla hälen i luften under hela tiden. Nåväl, klampar igenom ett par tre gånger men för mitt mindre graciösa löpsteg är det bra!
Avslutar med lite löpning hemöver och när jag öppnar dörren har jag varit ute i 25, på tå!
105kg x (25 minuter a minst 60 steg per minut) 1500 steg = 157 500 kg fördelat på två vader. Bra med belastning och jag lovar Er att mina vader just nu önskar att jag låg kvar i sängen i morse.
Snart dags för jobb och den bästa stunden är den när jag kommer hem efter morgonträningen, sätter mig på balkongen, dricker mina aminosyror och njuter av soluppgången. Det är livskvalité mina vänner!

ICANIWILL handlar inte om att jag gör vissa saker, ICANIWILL handlar om att vi tillsammans ändrar rutiner, vågar ta nya steg och utmana oss själva med stöd från varandra. Webshopen är ett sådant steg för mig och varje order som ramlar in gör mig upprymd och stark.
Vi står inför fasen att lansera lite nya produkter som ska sätta fart på shoppen rejält och det är ett otroligt roligt jobb bakom en produkt. Har delat med mig lite av det men när nästa keps kommer ut till Er ska jag skriva lite mer om vägen från tanke till färdig produkt.

God morgon!
/Gustaf

Taggar: , ,

8 kommentarer till “60x25x105KG”

 1. Chris skriver:

  G.R.Y.M! Inspiration!

 2. Jeppe :) skriver:

  Tack bästa Ollas för inspirationen,,nu är jag på gymmet varje dag!!

 3. Helene skriver:

  Snyggt jobbat, igen! Du är inspiration Gustaf! :)

 4. Dad skriver:

  Bra ”flexat” och snygga tassar

  Dad

Kommentera


tre + två =