ATT MISSA ETT TRÄNINGSPASS

10 september - 18:15

Gustaf Laguna Beach-2 Gustaf i ett nötskal. Dagen var planerad och träningen var en av höjdpunkterna, trots semester. Att få ge träningen lite extra tid mot vad jag gör hemma är en lyx, semesterlyx som jag uppskattar! Dock blev det så att trafiken drog ut på tiden, andra saker tog lite längre tid än planerat och för att hinna till solnedgången blir vi tvungna att stryka träningspasset. Visst, sånt händer och då får man göra det bästa av det ändå, vilket vi gjorde men inte utan att jag får svära tyst för mig själv och hantera besvikelsen inom mig.

Men Gustaf det är bara ett träningpass, chilla. Så kan man tycka och i principen är det rätt men för mig ligger det så mycket mer i det. Jag har sedan jag började träna på gymmet 2005 varit mindre nöjd med mitt utseende och kämpat varje dag för att gå framåt och nå förbättringar. Detta gör jag än idag och även om jag är mer nöjd med min kropp kämpar jag fortfarande varje dag med att försöka göra den lite bättre för det är små förändringar man kan uppnå vid det här laget. Maten ska skötas, dvs jag ska få i mig tillräckligt med protein och sen ska jag träna. Det är det jag verkligen försöker göra, varje dag, för att få de där små förbättringarna och ni som tränat ett tag vet vilket jobb det är. När jag missar ett träningspass som jag planerat är det ett mindre tillfälle att förbättra min fysik, förbättra mina prestationer och ett steg jag inte tog närmare mina mål och det är det skon klämmer. Kombinera det med att jag gillar planering och att känna att man hunnit med allt man planerat vid dagens slut, ja då har vi en kombination av två starka drivkrafter inom mig.

Det är dock bra att tvingas hantera dessa känslor mellan varven för det bekräftar att jag fortfarande tycker om träningen och vad den ger mig.
Dags att börja packa ihop grejerna. Avfärd om 12 timmar hem till Sverige.
/Gustaf