BAKOM KAMERAN PÅGÅR EN HEL DEL

4 juli - 19:58

Det är mycket som ska fixas innan man kan skjuta en enda övning och jag satt på min GoPro att knäppa ett kort var 5e sekund under en övning och här har ni ett par bilder där ni förstår hur mycket men flyttar och meckar om för att få allt att funka.

Det här är alltså 9 bilder av drygt 200 som jag plockade från de första minuterna och det här är bara för att få till ljus, vinklar, ljus igen, hållning, hur ser utförandet ut osv. Det är kul som attans men det tar lång tid. Spenderade drygt 5½ timmar på Gumse idag men vi fotade många övningar så det var lite i längsta laget men vi fick ihop allt. Berättar mer snart om vad som kommer bli resultatet. Riktigt kul att jobba med både KING och bra fotografer som Johan.

Ryggpaset idag var något i hästväg och det riktigt värker i ryggen när jag försöker hålla upp min hållning för att blogga med råg i ryggen.
4 set chins a 15 reps – kroppsvikt
3 set marklyft a 12 reps – 120 kg
3 set Sittande rodd – 80 kg – superset – pulldowns 70 kg x 15 reps
3 set högrodd 35 kg – superser – skivstångscurl 20 kg x 15 reps
3 set T-bar – 40 kg – superset – omvända flyes 25 kg x 15 reps
3 set ramåtlutade sidolyft 9 kg – sittande bicepscurl 14 kg x 15 reps

Nu snackar vi rätt mycket volym eller hur? Efter 5 timmar på gymmet med statisk, om än med lätta vikter, träning så känner jag mig nu rätt mörbultad. Idag fyller min storasyster 30 år så imorgon brummar vi upp till Dalarna igen för att fira henne. Ska bli kul att få ge henne en lite specialpresent som vi fixat. Tror inte hon kan gissa vad det är.
Sportlife på lördag med Jocke och då blir det filma för hela slanten. Ni får se allt i slutet på helgen.

Som ni märker är jag lite ”off” i bloggandet, jag skriver inga feta-jag-tycker-tänker såhär inlägg just nu och det beror på att jag har en del bollar i luften som är stora och tunga och tar min kraft. Ni kommer snart att få en redogörelse för min framtid med företaget och tills dess tycker jag att vi inte ska glömma bort Cancerkampanjen som pågår fram tom 16 juli. 50% av intäkterna går till cancerforskningen. Sprid, dela, berätta och bidra.

Tack för ikväll. Nu är det workmode ett tag till men först ska jag fylla på kroppen med mat. Avslutar med en skön bild på Fotograf Johan som var riktigt skillad på att klättar på Gumses maskiner. Det gäller att jobba för bilden som det så fint heter!

20130704-200045.jpg
/Gustaf

3 kommentarer till “BAKOM KAMERAN PÅGÅR EN HEL DEL”

 1. Adam skriver:

  Tjena! är kunnig inom filmredigering och använder mig av After Effects och Sony Vegas :) om du behöver redigering av videobloggar eller något så är det bara att höra av sig! skicka gärna några klipp som jag kan ”provredigera” så får du säga vad du tycker!!

  • Gustaf Ollas skriver:

   Hej Adam,

   Jag spar din mail. Just nu har jag hjälp men det kan vara så att vi behöver mer framöver. Stort tack för att du tog dig tid samt för att du erbjuder dina tjänster!
   Skicka gärna en film eller två du har gjort så kikar jag på dem!
   /G

 2. […] ruvat på det här inlägget ett bra tag men inte fått OK att gå ut med det fören nu. Minns ni fotojobbet jag gjorde på Gumse Gym för inte så länge sedan? Det var ett heldagsjobb med fotograferingen och efter det har jag […]

Kommentera


sju + åtta =