CATCH UP FRIDAY

15 november - 11:05

Så, fredag förmiddag och jag har precis hunnit landa efter ett pass med Olof på morgonkvisten och sen ett riktigt bra möte med en stor potentiell kund. En grym start på dagen helt enkelt.
Allt har gått undan sedan jag i tisdags rullade iväg till Arlanda så det är först nu jag känner att jag kan landa lite och beta av alla mail och komma ikapp. Två pass på kort tid och ett till i eftermiddag. Fredag och första helgen som inte är fullsmetad med grejer. Både jag och Emily behöver dock jobba lördag så blir en dag framför datorn i soffan.

Det är helt sjukt var tiden springer iväg. Snart är det dags för Decembercupen, Fitnessfestivalen och sen är det Jul. Alla julklappar är som vanligt nu för tiden ett sista minutenprojekt även om jag alltid har en plan innan jag ger mig ut. Sitter och funderar på om jag inte ska ta och handla lite på nätet denna jul. Slippa ut och kuta på stan och trängas med alla vassa armbågar. Hittade dessutom av en slump en rätt bra sida på nätet som samlar massor av rabatter sorterat efter kategorier och erbjudanden. Vill ni kika in så här ni sidan här. Säger inte att jag ska köpa rabatterade julklappar till min familj men jag kan verkligen behöva köpa lite nya kläder. Så enormt enformigt och tråkigt jag klär mig och när jag dessutom är bland folk i Uppsala kan det vara dags att piffa upp garderoben lite. Är dock alltid skeptisk till själva shoppingen då nästan alltid sitter som ett mähä på mig.

Marklyft är kul och bra. Igår var jag uppe och vände på 190 kg där jag körde 4 set utan problem men jag höll mig från att gå högre. Kände att så många timmar i vaket tillstånd som dygnet innan i kombo med halvbra kost tog ut sin rätt och att träna smart är att träna rätt. Chins, upp till 40 kg extra, latsdrag, sittande rodd, baksida och sen var det utcheckning från gymmet. Att komma hem 21.30 är inte optimalt men man får göra det som krävs för att få träning och vardagen att gå ihop.
Marklyftstorsdag

Marklyftstorsdag-2

Känns som jag fått lite bukt på min tidigare släpande vänstersida av ryggen. Om ni bortser från mina sneda armar (ovan att posera) så kan jag nog se en positiv utveckling på vänster del av ryggen. Kan vara så att det är späcket som ligger utanpå som förvränger det men då jag senaste året försökt tänka på att dra mer med vänstersidan för att dra rakt och samtidigt lagt in lite mer enarms-övningar så borde det blivit lite skillnad. Som ni ser sätter det sig på mig kring midjan mestadels. Magen och ländryggen är de två ställen där jag håller mest fett och det är även de ställena som släpper allra sist i mitt dietande. Väldigt vanligt när det kommer till fettdepåer.

Marklyftstorsdag-3

Filmen från Autobahn skall klippas ihop med gårdagens och dagens träning så när jag får tag på den slänger jag upp den här. Vill ni höra lite R8-skrik föreslår jag att ni kika på min instagram med hörlurar.
Lunch, mail och sen iväg till lagret för att inspektera de nyinkomna hoodisen för tjejer. Varm, rosa och snygg – bättre blir det inte!
/Gustaf