CROSSFIT SÖNDAG

5 oktober - 20:13

Äntligen med stort Ä. Tillbaka på gymmet på riktigt. Grymt bra CrossFit sällskap i form av E, Henke och Tobias. Tobias ligger lite före i teknik, kunnande och planering vilket gör det väldigt roligt för mig Henke och Emily som har lite mer att lära men ivriga att bli bättre. Henkes första CrossFitpass idag så vi körde en Chipper. Dvs du kör klart en övning i taget. Ofta är det annars rundor eller mixade övningar om och om igen. Dagens upplägg såg ut som följande:
100 st utfall
90 st situps (touch på hälarna)
80 st airsquats
70 st armhävningar
60 st KB-swings
50 st Boxjumps
40 st Thrusters
30 st Burpees
20 st Knees to elbove
10 st Chest to bar

Vi lät klockan ticka och så skrev vi upp tiderna när vi var klara. Jag fixade precis 30 min sträcket vilket var målet så trots frånvaro och en kropp som har mer att prestera fixade jag målet. Riktigt nöjd och riktigt slut efteråt. Kan verkligen rekommendera denna typ av träning då både flås och muskulatur får en rejäl utmaning, och då har vi inte ens pratat om psyket! Mat i kistan och nu ska jag försöka mig på att redigera våran lilla photoshoot igår med alla produkter.

Vi valde att stanna hemma från SM i Västerås i helgen på grund av bristande intresse. Vi har sett det där 4 år i rad nu och det blir inte så mycket förändring. Hade varit kul att träffa lite folk men den här helgen innehöll precis allt jag behövde för den kommande veckan. I min bok har jag pressat mig själv nära en gräns, en gräns där jag fegar ur och inte gör det jag vet måste göras. Mitt företagekonomiska sinne har verkligen fått backa och låta drivet att växa gå framåt. Glad över det då jag vet att jag kommer att klara av det, vet att jag kommer att behöva det och vet att jag kommer gå framåt mycket detta år om jag spelar mina kort rätt. Perfekt!

Crossfit SATS Regeringsgatan_ Crossfit SATS Regeringsgatan_-4 Crossfit SATS Regeringsgatan_-3 Crossfit SATS Regeringsgatan_-5 Crossfit SATS Regeringsgatan_-6 Crossfit SATS Regeringsgatan_-7 Crossfit SATS Regeringsgatan_-8 Crossfit SATS Regeringsgatan_-9 Crossfit SATS Regeringsgatan_-10 Crossfit SATS Regeringsgatan_-11 Crossfit SATS Regeringsgatan_-12 Crossfit SATS Regeringsgatan_-13 /Gustaf