DAGSFORM OCH JULBESTYR!

22 december - 21:35

Träningsbilder

Här ser ni formen PRE-jubord och julgodis. Ja jag kommer att äta både och – men nej jag satsar inte på att gå upp 5 kg under julen. Det blir lite andra inslag men jag försöker ju tugga mig uppåt så lite överskott hoppas jag på! Länge sedan jag la upp någon bild på formen så hä ä hä! Inte bättre / inte sämre. 105 kg. Dalarna imorgon och det blir både träning och kompishäng! Hemvändarkvällen No.1. 25 December – då blir Falun ett enda myller av hemvändare och trevliga personer. Ska försöka komma ut och säga hej i nyktert tillstånd. Min Hortons sätter just nu stopp för alkoholintag. Den kickar och irriterar Horton riktigt mycket och då kan jag utan problem gå ut på stan utan att vara påverkad.
Träningsbilder-2

En liten provsmakning av nya Kesellan med Äpple Kanel igår – den var faktiskt inte så dum som jag trott men vanlig kvarg med lite äpple och kanel på är väl i princip same same? Några catch-up-bilder från gårdagens pass på Oden. Emily ledde passet och det blev lite allt möjligt. Ganska spännande att prova och pressa kroppen på lite nya sätt – jag ”fastnar” gärna i mina upplägg men ni kan läsa mer om det längre ner. Nytt på ingång på upplägg/träningsfronten.Träningsbilder-3 Träningsbilder-4

News från Fitnessguru landade idag hemma hos mig, eller jag hämtade äntligen ut dem! Nytt jordnötssmör – nu både creamy och crunchy (jag föredrar crunchy och Emily creamy, perfekt). FG har dessutom ökat på butter-serien med en mandelvariant. Väldigt poppis och lätt att få tag på i USA men här i Sverige har det varit lite svårare och dyrare, fram tills idag. Perfekt att sleva i sig en tesked på morgonkvisten eller till mellanmålet. Dessa åker inte med upp till Dalarna över jul utan de får stå och vänta på mig här hemma.

Träningsbilder-5 Träningsbilder-6

Grymt kul att det nu finns CLA att få tag på via FG. CLA (Conjugated Linoleic Acid), konjugerad linolsyra, är en transfettsyra som jag använder på diet. Det finns flertalet studier som visar att CLA kan ge ökad förbränning, i samband med fysisk aktivitet, utan att muskelmassan minskar.
Träningsbilder-7

Den här ser jag fram emot att prova. One Testo™ är ett ört-, mineral- och aminosyrabaserat kosttillskott som är helt fri från hormoner, pro-hormoner och andra dopingklassade ämnen och är därför ett kosttillskott som  säkert kan användas av alla, inklusive testade atleter för att ökad muskelvolym, styrka, prestation och pump. Svårt att avgöra om ens egen/min testonivå är hög eller inte, vet att det går att ta tester på det men det har jag inte gjort än. Dock ämnar jag prova detta och se om jag upplever någon skillnad. OBS! Dessa är bara tillskott och jag tar de som just tillskott till min träning. Har ni en fullgod kost kan ni fundera över vilka ni vill investera i och testa. Börja alltid med något enklare och arbeta Er upp! Fitnessguru har presentkort som man kan ge bort i Julklapp så behöver ni shoppa i sista minuten hittar ni det här

SATS Sollentuna fick ett besök denna kväll och raka mark stod på schemat. Förra veckan pangade jag upp 8 reps på 150 kg (personbästa) så idag visste jag att det var läge att gå tyngre. Här ser ni näst sista setet – 160 kg – 5 reps. Slutade med en 4a på 170 kg så har inte så jäkla långt kvar till 200 kg – det vore fan ballt. Tror det blir marklyftsfest i Falun så då ska jag dra 200+ på film så ni får se. Raka marklyft passar mig riktigt bra och so ni ser, fastän det är tungt, flackar inget, jag släpper inte någon del av rörelsen eller kroppen och precis så vill jag att ni ska tänka. Ni ska bygga en teknik som gör det möjligt för Er att lyfta tungt utan att börja flacka eller fallera med andra delar av kroppen. Tex i bänken, när det blir tungt ska inte axlarna åka fram, benen börja stampa, vrida bålen eller liknande. Stay compact, stay focused!

Träningsbilder-8 Träningsbilder-9 Träningsbilder-10 Träningsbilder-11

Julklapparna är inslagna och vårt mixpass gick kanon. Tanken är att jag snart ska påbörja ett GVT – German Volume Training schema för att bryta mina egna program och tvinga mig att kliva ut på en tung (läs tunn) is med mycket belastning och mycket vikt. Ska blir fantastisk spännande att testa och självklart får ni all info framöver.
Det är verkligen så mycket grejer jag måste avsluta innan nyår så det blir jobb i mellandagarna. Kommer släppa nya produkter, jag ska sätta igång mina 3-månaderskunder, sammanfatta året osv. Ber om ursäkt redan nu ifall bloggen blir lite lidande. Ska faktiskt försöka vara lite ledig också och då försöka koppla bort allt. Behöver lite ledig känner jag. Hur gör ni i Jul? Någon som ska åka någonstans?
/Gustaf