DET ÄR JU KUL ATT TRÄNA MAGE!

2 september - 21:41

När jag skulle kliva in på SATS Fridhemsplan så är det inte annat än att man ser McDonalds ganska tydligt. De ligger bra till där, Donken. Många förbipasserande. Jag hade utan problem kunnat gått förbi SATS-dörren och knata raka vägen in till disken, beställt allt jag velat ha och vräkt i mig 1,5 dags dagsbehov på under 10 min. Gudskelov hade jag inte alls det begäret, jag hade ett begär att bättra på mina vader och köra mage. Mage som är såååå tråkigt. Alla får vi ju fram magrutorna bara man kommer ner tillräckligt i kroppsfett. Idag gick dock magträningen bra, det behövs inte så mycket för att få fart på muskulaturen, och efteråt i spegeln såg det rätt bra ut, fastän jag vägde 95,x med kläder på.
Blev cirkus 15 set vader och 10 set mage. Skulle ro också men min skalle satte stopp för det. Var precis på gränsen att få ett anfall från Mr Horton och dagen till ära var det INTE värt att mucka med honom. Tar igen det i veckan utan probs!

Ju mer jag funderar på att anställa en coach desto tydligare blir det att jag vill och bör göra det.
Förra vändan av Reppower var det dips. De fyra modiga som ställde upp och körde slutade på nedanstående repetitioner efter min bedömning. Har postat era resultat till MM-gänget som kommer föra in det i resultatlistorna inför kommande 4 grenar. Nästa gren ut är böj – skor och bälte är tillåtet. Läs mer på www.REPPOWER.se

Marcus Fritz 24 repetitioner
John Larsson 24 repetitioner
Joakim Mårtensson 28 repetitioner
Victor Norrbin – 37 repetitioner

Flashar ju ofta inte magen men idag får det gå. Vätskig och glad. Bilden i mitten är en av alla motivationsbilder man hittar på Instagram. Ni följer väl mig @GustafOllas ? Snart 600 personer som följer mig och antalet bilder med hashtagen #IcanIwill är snart uppe i 500 st! Riiiktig skoj, det här kommer bli stort damer och herrar, bara att hänga med, alla som vill och som drivs av någon typ av mål, förändring eller vilja. KÖR!
John bygger för fullt upp IcanIwill.se just nu så det ska bli topp-notsh (stavning?).

Nedan finner ni en dokumentär för den som är sugen så här på kvällningen. Emily och jag kämpar med ostkakan i ugnen, 60 minuter har den varit inne nu och det börjar bli finfin färg på den.
Juste – Har fått in lite förslag på tjänster jag kan erbjuda på mitt företag. Tackar ödmjukast för det och vill poängtera att jag vill erbjuda HJÄLP i alla dess former, dvs mer än ett kostschema. En briljant jag fick till mig var en heldag tillsammans med mig, fullt fokus på DIG och DIN teknik, utveckling och väg framåt.

Exempel på upplägg:
– Frukost – diskussion kring din träning 1-2 timmar
– Pass 1 – teknik – diskussion upplägg 2-3 timmar
– Lunch (ingår i priset)
– Snack, träningsplanering, kost, summering osv
– Pass 2 – fullt ös, PT timme, kosttillskott ingår!

You like?
Tack Johan och Andreas för input!

Trevlig kväll allesammans, var rädda om varandra, träna hårt och TRO på er själva!
/Gustaf

8 kommentarer till “DET ÄR JU KUL ATT TRÄNA MAGE!”

 1. Martin skriver:

  Nu var det ett tag sedan jag kommenterade här, men läser varje dag och tittar in flera gånger om dagen och följer dig på instagram så tro inte att du blir av med mig! ;)

  Men var bara tvungen att säga att din idé med en heldag där man tränar med dig samt pratar om kost och träning är fullständigt LYSANDE!
  Hade det inte varit för att jag bodde på andra sidan av Sverige så hade jag utan tvekan varit med på det! Hade känts riktigt personligt och seriöst vill jag säga. Hoppas det är fler än jag som tycker så!

  Långt kvar, men önskar dig all lycka till att dominera på DC i vinter! Själv ska jag vara med i Chins SM på fitnessfestivalen! Dyker du upp där mån tro?

  • Gustaf Ollas skriver:

   Martin:haha stalker? ;)
   Va kul att du gillar den ideen, min tanke var ju att det vore perfekt för någon som vill resa till Stockholm då det kan vara värt det för en heldag?
   Hoppas du ändå kommer och tar en dag med mig!
   Ska se till att komma i bra form till DC och ta mig genom fysikronden sen jäklar ska det matas.
   Japp, Emily och jag åker ner till FF så vi ses säkert där! Vad siktar du på för reps?

 2. Yenny skriver:

  Tycker också att en heldag med träning, kost och råd låter som en toppenidé. kanske vi bokar en resa söderut framöver ;)

 3. Martin skriver:

  Har man en bra inspirationskälla är det klart man följer den på alla plan ;)
  Vad skulle du ta för pris i sådana fall? :) Att resa till Stockholm är något jag velat göra i många år, men nu på senare år blivit sugen på att till och med läsa någon högskola där..
  Hoppas allt går vägen för dig då och inte råkar ut för någon skada efter allt ditt slit!
  Härligt! Ska ni bara mingla runt eller ska ni stå i någon monter? Bra fråga.. Men kanske 17-20 godkända, huvudsaken är att jag slår min bror som överraskade mig med en anmälan i studentpresent då han sympati anmälde sig ;) haha..

  • Gustaf Ollas skriver:

   Martin: Det gillar jag!
   Skulle tippa att det landar kring 2000-2500 kr för en heldag med lunch, tillskott och 2 pass.
   Klart du ska åka!! Vore grym skoj att ha dig här!
   Nejdå, jag ska vara skadefri och fortsätta öka, inget stoppar mig!
   aehm, bra fråga, MM kommer ha monter så vi står säkert där när inte Emily tävlar, jag lär vara med och coacha på ett hörn där också, hon ställer ju upp för mig på DC! :)
   Haha bra! Lär dig hantera 15+reps på standardnivå så klarar du några fler på tävling!
   /G

 4. Martin skriver:

  Det är ett pris jag gladeligen hade betalat i alla fall! :D
  Okej! Tänkte nästan att du i sådana fall skulle hänga i MM! :) Bra flickvän du har som ställer upp för dig såpass bra! :D She’s a keeper.
  Men absolut, kommer jag till Stockholm så är det DIG jag tar kontakt med i första hand! ;)
  Ha fortsatt trevlig kväll!

  • Gustaf Ollas skriver:

   Martin, då bokar vi in ett datum framåt så vi har nått att se fram emot? :)
   Mjo blir nog MM ett tag iaf som sagt men det är ju bra för då vet du vart du hittar mig :D
   Japp, hon är grym den tjejen!!
   Inte OM utan NÄR! Det blir grymt..
   Ha en bra dag!

Kommentera


+ fem = sex