DET ÄR SÅ HÄR DET SKA VARA

13 november - 9:40


Det är på Medis det händer.. Benpass & Ryggpass, det bara måste upplevas på SATS Medborgarplatsen. Det är något med lokalerna, personerna och stämningen. Går alltid att lyfta tungt och bra där. Igår krigade jag och Patrik oss igenom ett benpass old school style!

Böj 5 set 4-6 reps
Benpress 5 set 8-10 reps
Rakmark 3 set 12 reps
Benspark 4 set
Liggande lårcurl 3 set
Vadpress 10 set

Besökte NaprapatLandslaget och bättrade på rörligheten i bröstryggen, ska dit igen på Fredag. Välbehövligt och bra inför tävlingen. Jobbar på idag och inväntar som sagt produkt-tester i veckan. Ska bli så grymt spännande.
Är småtrött idag då det är andra natten med sämre sömn. Har så mycket jag vill och ska göra så sömn känns helt fel. Inatt tex gick jag upp och började rodda inför Celsiustävlingen som rullar nu. Har andra tävlingar på gång också så ni som följer IcanIwill på Facebook kommer snart få veta mer.

Igår när jag la upp min bild på Instagram fullständigt exploderade det, 150 nya followers på en dag, över 400 likes (aldrig hänt förut) på en bild och överöst av kommentarer över mitt slit. SHIT pommes, så sjukt kul, det trodde jag verkligen inte. Jag inser nu att det krävs lite mer smarta moves för att komma fram i bloggdjungeln och lyfta sig mer från mängden och ta denna blogg till nästa nivå. Ska jobba vidare på den linjen och våga ta för mig. Kommer alltid finnas folk som stör sig på att man vågar sticka ut men jag har inte stoppat ut näsan eller mitt nylle alls tidigare, jag har suttit i min lilla fina, städade kammare och hoppats på att saker ska hända, nä man måste själv FÅ saker att hända och jag känner mer och mer att jag måste våga ta den platsen, syns man inte så finns man inte och jag vill finnas, i allra högsta grad. Ni kommer se mer av mig runtomkring framöver. TACK för Er välvilja och ert stöd – det hjälper mig bokstavligen varje dag.

Dagen och resten av veckan är i princip fullbokad, dagarna springer iväg och jag trivs hur bra som helst med mitt liv. Fantastisk känsla att förverkliga sig själv varje morgon man stiger upp och varje sen kväll/natt man går och lägger sig med känslan att man gjort såå mycket kul och spännande under dagen. Våga folk, det är allt jag kan säga, gång på gång har jag fått det bekräftat att ”flygande fågel får något, sittande inget”. Nu ska jag ta mig an resten av dagen. LOVE LIFE!


/Gustaf

4 kommentarer till “DET ÄR SÅ HÄR DET SKA VARA”

 1. Sandra skriver:

  Alla kan ju tyvärr inte gilla allt eller alla. Ju mer man visar utav sig själv = desto fler ser en. Då ökar ju (tyvärr) även chansen att folk som inte tycker om det man gör ser och upptäcker en. Även fast dessa ofta är i minoritet eller t.o.m. bara någon enstaka person är det lätt att man hänger upp sig på dem. Men då gäller det bara påminna sig själv om att man faktiskt gör det man vill SJÄLV och att det är många fler som hissar än dissar därute.
  Någonting jag själv har insett på sistone, tyckte det passade lite med det du skrev. Kände att det kanske blev lite flummigt, men men… xD
  Ha det bäst, håller tummarna för dig (och jag har precis röstat!) ;)

  • Gustaf Ollas skriver:

   Sandra, du har rätt i din analys och jag tror mest det är enstaka personer men dem får man bara ignorera, folk kommer alltid vara anti mot saker. Tur vi är olika allihopa! Bra att du själv tycker/tänker i samma banor.
   Uppskattar din input, tack för rösterna! LETS WINNNN! ;)
   /G

 2. Daddie skriver:

  Hej och tack för i söndags. Ja ”sittande och flygande” känns bekant och stämmer ”tycker jag”.

  Dad

Kommentera


ett + nio =