DET BLIR SÄLLAN SOM DU TÄNKT DIG

13 april - 21:36

CrossFit Gustaf Ollas-8Riktigt platt fall idag på träningsfronten. Glad i hågen efter en bra jobbdag hämtade jag Emily på jobbet i den ML 350 SUV:en jag har just nu. Vi packade ihop grejerna och rullade mot SATS Slakthuset för lite nytändning. När vi väl singlat oss fram till Söder från Norr hittade vi en parkering preciiiis utanför SATS. Då det endast finns typ 3 platser utanför kändes det nästan för bra för att vara sant..

Väl i entren står det en stor lapp ”Derby ikväll, polisen leder om alla supportrar till gatan utanför, all parkering sker på egen risk”. Oh shit. Vi frågade när de skulle ramla förbi och efter en snabb överläggning bestämde vi oss för 40 min speed-workout. Bänkpress och sittande axelpress senare kunde jag inte sluta tänka på bilen, den är ju trots allt inte min så jag ville inte riskera något. Vi avbryter träningen och går ut till bilen 15 min innan utsatt tid. Redan då är Kamin-killarna från Djurgården i fullt tåg utanför. God damn it. Kliver ut i shortsen och alla fylle-killar tittar glatt. Såja, ta för Er bara av min vad-porr, det bjuder jag på.

Lyckas skydda bilen med mitt liv i behåll och utan en skråma på den. Vi rullar därifrån med sikte på ett nytt gym, norr om stan, haha. Idioti. Det var så klart superkö hela vägen så när vi drygt 60 min senare anländer börjar jag droppa i blodsockernivå då jag planerat maten för träning cirka 90 min tidigare när det andra passet började. Sagt och gjort kliver vi in och börjar försöka träna där istället men då var det redan kört. 0 energi och ork. Slet lite i reglagen och frustade lite. Ledsnade rätt fort men inget ont som inte för något gott med sig. Träffade en trevlig bekant som jag inte sett på länge!

Avslutar kvällen i soffan men tankar på framtiden. Mycket som står på agendan och jag ser fram emot att ta itu med det. Vad lär vi oss då från dagen? Jo allt går oftast åt skogen och när det gör det får vi helt enkelt försöka göra det bästa utav det. Så, med det sagt, god kväll
/Gustaf

Taggar: