4 kommentarer till “DIPS OCH CHINS LÖRDAG”

 1. Christopher skriver:

  Tjena Gustaf!

  Tack för en mycket bra blogg. Följer den dagligen och får massor av motivation och tips. Jag själv har planer på Fitness Five och sliter för att förbättra Chins och Dips. Filmade mitt senaste pass och vore väldigt tacksam om du ville slå ett öga och ge lite feedback på teknik osv.

  http://www.youtube.com/watch?v=nj2UgxdP-oo&feature=relmfu

  http://www.youtube.com/watch?v=Zu3sPAYDrjQ&feature=relmfu

  • Gustaf Ollas skriver:

   Hej Christoper!

   F5 är en bra introtävling! Hur ser det ut med de andra grenarna? Böj, biceps?
   Kikade lite på dina filmer. Inte så lätt att ge ”feedback” från distans men djupet ser lite grunt ut i dipsen, annars har du bra tempo, i F5 kanske du dock måste låsa ut lite mer (längre tid i toppläget”.
   Chinsen är ännu svårare då jag inte ser hur mkt du ”kickar” med benen, ser ut som du gör det lite iaf och det godkänns inte.
   Ser du själv att du drar snett i chinsen? För framtidens symetri så försök få bukt på det.
   DU kan ev bredda greppet lite för att träna upp latsen ännu mer.

   Kämpa på!
   MVH G

 2. […] ur sängen i morse. Det var tyvärr inte för att jag var sjuukt pigg och sjuukt taggad för ett Chins och Dipspass utan det var helt tack vare mitt näsblod. Kom precis på att jag har en hel säsong med avsnitt av […]

 3. […] ur sängen i morse. Det var tyvärr inte för att jag var sjuukt pigg och sjuukt taggad för ett Chins och Dipspass utan det var helt tack vare mitt näsblod. Kom precis på att jag har en hel säsong med avsnitt av […]

Kommentera


åtta + nio =