FULLT FLOW IMORGON DÅ?

30 januari - 7:25

Smygstartade på gymmet med lite bröst och kände på kroppen. Det är alltid svårt att veta när man vilat nog och kroppen är återhämtade från sjukdom tycker jag. Därför bestämmer jag mig alltid för att köra ett lättare pass på gymmet som första pass – man känner då hur kroppen reagerar på träningen/aktiviteten och om man fullföljer passet och det känns ok så får man oftast kvittot dagen efter när man vaknar upp. Antingen är man helt redo att gå full eller så gnisslar det fortfarande lite och då är man iaf glad att man inte bombade på fullt från start. Det är alltid svårt att inte låta sig fångas i stunden och pressa sig själv som vanligt men idag lyckades jag hålla mig bra. Min nya warm-tröja från RYO är grymt grymt skön och nya shorts från UnderArmor – grönt är skönt.


Idag hade jag sällskap av Mr Alvengrip på passet då Jocke och David körde Rygg. Christoffer och jag körde igenom brösten rätt bra ändå och med små justeringar kommer man långt ibland. Jag uppskattar att kunna dela med mig av min kunskap jag förvärvat under mina år i gymmet och att få ge delar av det till personer jag gillar som tex Christoffer i det här fallet, ja det ger mig minst lika stor tillfredställelse som när man själv lyckas få till de där grymma övningarna/passen.


När vi var klara med brösten så sammanstrålade pojkarna och curlade lite för att få tillväxt i biceps. Jag stod på sidan och skrek lite på dem. Kändes så skönt att få hänga lite på gymmet igen. Golds är sannerligen en plats man trivs på.
Hoppas att kroppen känns 100 imorgon för då kör vi ett rejält pass för axlarna och på Torsdag ska vi alla 4 bege oss till Vegas för en 24 hour trip. 4 eller 5 stjärnigt verkar vara melodin..landar typ på 200-300 kr per person. I like!
Ytterligare en videoblogg coming up – denna gång är det vårt mysiga krypin som synas av den nye fantastiska kameramannen David. Jag skrattar när jag ser detta och då vill jag dela med mig av det till Er. Kanske skulle in en och annan censur men ni får ta det med en gnutta salt/öronvax. Tack och god kväll, dags att jobba vidare!

/Gustaf

6 kommentarer till “FULLT FLOW IMORGON DÅ?”

 1. K skriver:

  Haha, living the dream!! :-)

 2. Ivan Djordjevic skriver:

  Grym är du Ollas! Efter all feber och strul sprider du fortfarande positiv energi!
  Fortsätt med det du gör, för du gör det bra, bättre, bäst!
  Krya på dig och ha det bäst!

  Cheers! Take care!

  • Gustaf Ollas skriver:

   Ivan – Jag försöker hålla god min – nu är man ju tillbaka och genom sjukhustunneln så nu är det bara att lägga i nästa växel och bränna ur den. Ikapp och om mig själv ska jag! Tack för att du kommenterar och ger mig mer energi :)
   Take care!
   /G

 3. spoonchest skriver:

  Yo yo yo, whats up MTV cribs!?

Kommentera


sex + två =