IDROTTSMASSAGE

17 april - 20:47

DSC_biceps

Idag var jag på Centralbadet och fick en behandling som går under namnet ”Idrottsmassage”. Killen som skickade på mig en duvning hette Sam och jobbade med Hammarby bandy och fotboll. Han var naprapat och massör så han började med att skanna av ryggen och hittade en låsning direkt som han knäckte upp. ”aah”..

.. han fortsatta med att värma upp ryggen och gick sedan ner mer på djupet. Bad att få skuldrorna/trapsen gnuggade och det kan jag säga var behövligt. Rena rama puckelpisten vid skuldrorna och trapsen var så spända att det strålade upp i skallen och ner till tårna..
Domnade även av i vänsterarmen under delar av behandlingen.

Han berättade att muskelknutar är muskelfibrer som ”fastnat” i varandra och skapar problem i muskeln. Det är nämligen så att när det bildas en muskelknut så försvagar det muskeln så ju fler muskelknutar man eliminerar, desto bättre och starkare blir muskeln. Så därför ska jag försöka boka in ett återbesök om en månad. Lätt värda pengar att investera i sin kropp med tanke på vad man får ut av det.. Just nu känns trapzen som de kört shrugs i tre timmar, huvva.

JS

Ska snart käka lite gött marinerat kött som tillagats under 90 minuter i ugnen, och under tiden hann jag med att göra eget JS-smör, men först måste jag packa inför avresa mot dalalandet imorgon. Bjussar på lite bilder från Chrilles kamera och lördagens träning.

DSC_hantel

DSC_chrille