IMSE VIMSE SPINDEL

17 november - 22:50

Idag hade jag för första gången i mitt liv ett så kallat ”spindelnät” på min biceps. Hela nya ådror som kom fram idag på armpasset med David – fråga mig inte varifrån de kom för det vet jag (host kanelbulle) inte! LOVAR! De bara var där på ”insidan” av biceps, svårt att fånga på bild men kul var det på plats vill jag lova..


Efter regn kommer sol..efter biceps kommer triceps


Nog med spännisbilder. David försökte övertala mig att byta min Jacque Lemans mot sin Hublot Big Bang men jag ville bestämt inte för det var fel färg på hans armband, annars är de ungefär i samma prisklass tror jag, de ser ju lika stora ut så då kostar de väl lika mycket? Nåväl, vi knata runt och kika lite på stan och nu har vi avslutat kvällen med en god middag at my crib. Lagade kalkonfylld kyckling (yes box) med sötpotatis och avokadosallad. Bjöd på efterrätt i form av Lime och vaniljkvarg (egen smaksättning) med hallon.


Snart sovdags för en småtrött Gustaf som måste ladda batterierna för benpass på Delta Gym imorgon fm.
Hoppas ni haft en lika bra lördag som jag?
Trevlig kväll
/Gustaf

7 kommentarer till “IMSE VIMSE SPINDEL”

 1. Fredrik K skriver:

  Kött fii fan! :) Ser grym ut mannen!

 2. Jean skriver:

  Bara fortsätta, mala. Gilar ingen av klockorna, men båda visar NÄSTAN samma tid, så de funkar nog.

  Körde en trippel igår. Först Codplay på spotify, sen på gymmet (nya cykar, varje har tvskärm; där man kan välja listor se på Tv mm) och cykeln. Men tyckte jag behövde mer så tog också konserten i Sydney. Godkänt men inte mer får den. Nu väntar snart 30 dagars holiday med krokodiler, kängrur och himmelsblå öar. Ha det!

  • Gustaf Ollas skriver:

   En av klockorna är min jean :)
   Coldplaymarathon, oj det har jag aldrig upplevet, mäktigt!
   Skönt för dig att vila upp dig efter mycket slit – enjoy Jean!

 3. Fan måste sluta låta det gå så långt mellan gånger jag är inne å läser .. för det första för att det blir ju allt för mycket att läsa ikapp o för det andra springer verkligen utvecklingen iväg på dig!! Riktigt skoj att se faktiskt !! Alltid lika inspirerande!! Sj har man dragit på sig en inflammation i axeln o väntar på nästa kortisonspruta o hoppas att det ger med sig snart för börjar bli duktigt rastlös :( Tur man kan träna ben o kondis iaf ;) .. För första gången i mitt liv sedan typ mellanstadiet har ja nu iaf gått ner till under 100kg o e grymt nöjd med dom hitentills 20kg jag gått ner o nu är de bara att kämpa vidare o ha roligt på vägen dit *L* …. Roligt att se att du även startat upp något riktigt eget med o hoppas det går bra med det :) .. Ta hand om dig o tjejen o ha det bäst !!

  • Gustaf Ollas skriver:

   Sandra – sjukt bra jobbat med viktnedgången! Du får helt enkelt välja att komma in oftare ;)
   Vi sliter på så gott det går här borta inför tävlingen. Tack för ditt stöd Sandra, kämpa på!
   MVH
   G

 4. Haha jo e nog helt klart ett måste ;) Tur man har mer tillgång till internet igen då *L* .. Tackar !!..

Kommentera


ett + sex =