KRASH BOOM BANG

10 januari - 17:53

Jaha, då ligger jag här, utslagen i soffan, ungefär som bilden nedan visar fas jag lyckats tagit mig från gymgolvet till soffan. Ett fantastiskt kul pass idag och då vi var hela 6 st som deltog planerade jag upp ett pass där vi körde två och två för att få till vilan. Beskrivningen av passet nedan på bilden är för 1 person och då vi ville köra tag-team dubblade vi helt enkelt upp det. Jag och Emily körde ett team. Jon och Janni ett och Henke körde helt enkelt med Henrik no 2.

Passet, som ni mer än gärna bör/får/ska prova på såg ut som följer
Warmup 5x5x5 Airsquats, pullups, boxjumps, KB swings och situps – samma som förra lördagen
Passet i sig. Varje lag a 2 per gör
40 st pullups
40 st burpees
40 st KB Swings (körde på 32 kg)
40 st Thrusters (körde på 30 kg)
4 vändor löpning (varje vända är cirka 80 m)

Upprepa 4 varv – God natt. Min och E’s tid var 40 blankt. En vända på stan med Emilys bror, lite fika och nu har jag totalt kraschat i soffan. Mör som en mört. God kväll!
LS Blak Gre ICANIWILL LS Blak Gre ICANIWILL-2 LS Blak Gre ICANIWILL-3 LS Blak Gre ICANIWILL-5 LS Blak Gre ICANIWILL-6 LS Blak Gre ICANIWILL-7 LS Blak Gre ICANIWILL-8 LS Blak Gre ICANIWILL-9 /Gustaf

4 kommentarer till “KRASH BOOM BANG”

 1. Lasse skriver:

  En liten fråga:Körde ni WODen som I go you go?

  • Gustaf Ollas skriver:

   Tja Lasse! Vi försökte köra 50% var av repsen och vi höll det nästan hela vägen. Bara en fick köra i taget så gjorde jag X och inte orkade mer fick Emily köra fler + starta nästa övning för att alltid hålla startordningen intakt =)

 2. Lasse skriver:

  Tack för ditt svar,vi (jag och flickvännen) har vid ett flertal tillfällen ”snott” dina WODar eftersom dom varit både kul och REJÄLT utmanande men ändå tekniskt relativt okomplicerade att utföra.
  Så fortsätt att dela med dig av dessa pass eftersom att jag är säker på att det är fler som inspireras

  • Gustaf Ollas skriver:

   Va kul att höra Lasse, det ska jag absolut göra :) Det som varit tanken, vi vill inte begränsa oss på Hand stand walk utan mer träna upp basflås och styrka i ett pass och träna teknik på andra pass för att gå framåt. Alla ska med ;)
   Kör hårt!

Kommentera


+ åtta = nio