OFF YOU GO!

13 januari - 22:46

redovisning Fyra stycken pärmar fyllda med mitt föregående ekonomiska arbetsår. Ganska konstigt på något vis att där i ligger allt som sålts och köpts in. Var lätt nojig när jag åkte till min revisor. Kommer de här pärmarna bort är jag körd! Fyra enkla pärmar men varje pärm är packad med tid jag lagt ner på att få allt korrekt. Kändes riktigt skönt att få lämna iväg dem idag och bara släppa de där för en stund. Imorgon ska jag tex träna med Emma Igelström och sen iväg på ett möte jag sett fram emot med stor nyfikenhet. Annars är jag glad att ni kommit igång och kommenterat igen. Har lyckats fylla upp inläggen med sånt som ni gillar och då kommer Era kommentarer direkt. Det uppskattar jag så fortsätter försöka hålla innehållet läsvärt.

Återigen är jag smått apatisk efter ett riktigt maffigt pass. Något som slår mig under den här perioden, visst det kanske är lite tidigt att ropa hej 5 pass in i ett 20 dagarsupplägg, men man pallar faktiskt riktigt mycket. Kroppen känns alltid stel och tung inför passet men väl nystretchad, taggad och fokusera så är det fullt fart. Jag orkar så klart inte samma vikter som jag gör i ”vanliga” fall men det är något jag räknat och planerat med. Vår kropp är ett fantastiskt verktyg och vi ska bara lära oss få ut mer än vi själva tror.
Trevlig kväll allesammans – Just det, har ni missat de senaste produkterna jag funderar kring så kan ni kika i instagramflödet ovanför. Mössa och ny shaker är nästa produkter i pipelinen. Ungefär har jag 10 nya produkter på ingång. Alla produkterna är jag riktigt nöjd med så jag tror det kommer gå åt rätt fort i webshopen! Återigen dags att fylla på med protein för natten.
/Gustaf

4 kommentarer till “OFF YOU GO!”

  1. Robban skriver:

    Skönt som ekonom att se att du sköter din pärmar lika bra som träningen :-) Keep it up!

Kommentera


nio + fyra =