ROW, *WHIP* ROW, *WHIP*

14 maj - 18:35

Likt Homer piskar hundarna att spring, hoppa, landa, vila så piskade jag mig själv att ro, ro och ro idag. Var inte alls nöjd med dagens genrep och det blev totalt sett sämre än förra veckan. Kan bero på en sämre uppladdning i form av mat samt i princip noll vila mellan övningarna (vilade drygt 10-15 min mellan momenten förra gången) men så är det ibland. Bara att komma igen. Har ett litet trick kvar som jag hoppas skall ge mig lite extra skjuts framöver..

Efter de 4 momenten körde jag lite cuff-rotationer och sen stretchade jag säkert 20 min och inkluderade axlar och underarmar förutom benen. Gav mig sen på ett gäng roddintervaller tills svetten lackade och jag höll på att tuppa av. Kom en 360 meter på 1 minuter efter 3 tidigare intervaller så jag är banne mig nöjd med det. Matade på rodd i cirka 15 minuter och efter det drog jag en whey-100 shake från body science. Hasselnötschoklad. I like! Är även noga med mina vitaminer och L-glutamin nu på diet så immunförsvaret orkar hålla kroppen trots lite mindre kcal. Den blandar sig superlätt och smakar inte ett jota. Tack för det!

Efter rodden var Gustaf svettig så det skrek om det, se själva


Fick en kommentar med önskemål på mina mått just nu så när jag poserat klart för spegeln så mätte jag mig och som ni förstår kan jag inte ge er alla mått ;)

Bröstkorg: 104 cm
Midja: 87 cm
Biceps Höger: 38 – 43 cm
Biceps Vänster: 37 – 42 cm
Lår Höger: 62-63 cm
Lår Vänster: 61-62 cm