SKAM DEN SOM GER SIG

21 december - 15:58

Igår var en sån grymt bra Lördag. Trots manfall körde jag och E ett magiskt (jobbigt) pass på morgonkvisten. Ni får gärna prova på och köra det här eller någon del av det hela och återkoppla. Jag är visserligen inte i min absolut bästa form men jag kände hur tungt det var och just fördelningen av övningarna gav en riktigt bra fördelning av arbete/aktiv-vila.

Ni behöver en roddmaskin, en chins-pullups-stång, ett jäklar anamma och lite space. Upplägget är enkelt. 50, 40, 30, 20, 10 och allt skall göras 4 gånger.
50 kalorier på roddmaskinen
40 airsquats
30 situps
20 burpees
10 pullups/butterfly

Allt skall göras i en stöt, med så lite vila som möjligt, fyra gånger. Efter första vändan var jag trött, andra vändan gjorde ont, tredje vändan var urjäklig och fjärde vändan höll på att kosta mig ett migränanfall. Efter mina situps var jag tvungen att ta ungefär 10 mins uppehåll då jag helt enkelt mådde mer pyton än att det är OK att fortsätta. Flimret för ögonen var på väg att ta över och jag var på väg att ge upp men när jag kommit så långt tänkte jag inte snubbla på mållinjen då det fick ta den tid det ville för huvudet att komma tillbaka och efter det slutförde jag 20 burpees och 10 pullups. HA, screw you vekling, jag ger inte upp. Riktigt skönt och som ni förstår en rejäl utmaning. Åt lunch, gick hem och vilade en sväng och sedan drog jag mig till kötthallen, införskaffade Black Angus högrev och sen var det taco-kväll hos min vän Olof. Hemma vid midnatt och jag tog en stund i soffan och bara mådde bra av en sådan komplett dag. Nedan har ni några bilder från passet.Crossfit ICANIWILL_ Crossfit ICANIWILL_-2 Crossfit ICANIWILL_-4 Crossfit ICANIWILL_-5 Crossfit ICANIWILL_-6 Crossfit ICANIWILL_-7 Crossfit ICANIWILL_-8 Crossfit ICANIWILL_-9 Crossfit ICANIWILL_-10 Crossfit ICANIWILL_-11 Crossfit ICANIWILL_-12 /Gustaf

2 kommentarer till “SKAM DEN SOM GER SIG”

  1. K skriver:

    Jag och Johan körde den här woden häromdagen, riktig trevlig puls och syra från varv två ungefär. Vi ramlade in på strax över 30 min så det kan väl förbättras, men riktigt kul upplägg som bet nästan överallt! Tack för tipppps.

    /K

Kommentera


+ två = tre