STORSTAN

21 april - 22:58

fönster

Välkommen tillbaka Gustaf, jag har saknat dig säger mitt fönster när jag står i köket. För jäkla fint med lite utsikt så här på vårkanten måste jag erkänna. Det kommer jag sakna mest med denna lägenhet.
Jobbat halvdag idag så kom tillbaka lite tidigare till stan än vanligt. Hann förbi butiken på Drottninggatan och köpte på mig 6 förpackningar med Acaci Trall som jag bar hem till Emily och gav som dagens påskägg. Hon uppskattade det riktigt mycket och hennes balkong kommer bli kanonfin.

Hade även fått lite produkter i brevlådan som skall testas framöver när dieten är klar. Runes energikaka. Spännande!
Rune

Annars rullade dagen på rätt bra. Åkte en jäkla massa tub och landade tillslut i beslutet att träna sent med Viktor. 20.15 – 21.30 på SATS Odenplan med fokus på bröst/axlar och biceps. Blev stege i bänken upp till 135 kg, 4-5 set militärpress, sned hantelpress 3 set superset med sidolyft samt lite bicepscurl. Fulcurla på 65 kg en 8-10 reps. Avslutade med lite cabelslit och snack. Kvällspromenad från Odenplan till St Eriksplan och sen tuben hem och trapporna upp till 8e våningen. Dagens lätta cardio. Tur jag hade ätit rejält innan passet och var rätt klädd för promenad. Dcore 4 the win!

dcore

js kylling

Skönt är också att disken är klar. Nu för tiden med 3 temporära boenden är det ganska tydligt vad som är hårdvaluta i Ollas hem. Shakes, shakes, shakes och shakes ;) Ska för 128e gången försöka ta tag i flyttpackningen här hemma innan kvällen och sängen hägrar för mkt. Juste, la iväg månadsbeställningen till MM Sports också. Lite gött Casein päronsplit, PWO, Omega-3 mm. Man får alltid en kick av att beställa och vänta in nya hjälpmedel på dieten. Hej så länge och GLAD PÅSK på er alla!

disk