TILLÖKNING I FAMILJEN!

24 december - 20:37

vandrande pinne Ni vet att jag tjatat om mops hit och mops dit. Min syster har också hört det och när jag fick öppna mitt första paket visade det sig att hon ville testa min förmåga att förvalta / ta hand om / värna om något levande ting. Det blev ingen mops men däremot en… vandrande pinne! Så från och med idag har jag vårdnaden om en vandrande pinne vid namn Kaj. Jag vet inte om det är en han eller hon så det är det väl en hen. De ska ha ekologisk sallad varje dag (då de dör av väldigt små mängder gift) och när de är fullvuxna (10 cm – just nu är den nog typ 2 cm) så kan de självbefrukta och lägga ägg varje dag. Så då måste man rensa – varje dag. Detta uppdrag känns utmanande och.. mäktigt. Det återstår att se hur länge hen håller sig vid liv så ska försöka ge Er lite rapporter längst vägen. Detta får hamna under kategorin ”XPERIMANT” här på bloggen. Inte ofta man får nyttja den kategorin men nu är det alltså dags. Vad tror ni, lever han längre än 10 dagar? Emily är tveksam.. Tack för julklappen syster, tack!
jul-5
jul-6 Annars har jag tränat, slagit in paket och bara tagit det lugnt. Idag var det tomteträning på Sportlife och jag lyckades flytta fram mitt personbästa med 15 kg så från 215 till 230 kg. Bra att veta att man gått framåt och filmerna visar även att jag håller ryggen grymt bra även fast det är ”max”. Tack Erik som roddade eventet idag. Nu ska jag och Kaj lära känna varandra!

/Gustaf

4 kommentarer till “TILLÖKNING I FAMILJEN!”

 1. :) :) :) skriver:

  Om vi ska vara ärliga, nu sådär kring juletid så måste jag få erkänna att jag har en fet CRUSH på dig. Du är så mogen. Jag ser verkligen upp till dig , och kan inte låta bli att älska ditt sätt att se livet på. Helt fantastisk :)

  • Gustaf Ollas skriver:

   Hallå Smiley!
   Jasså? Det var värst! Då känner jag mig nästan lite ung igen haha. Man får själv välja ur man ser på livet, jag har mina downs oxå, som alla andra! Gott nytt

 2. JonasÅ skriver:

  Hejsan hoppsan, hur går det med pinnen, är den vid liv såhär efter fyra dagar? Hoppas allt är väl, och Gott nytt år på er! J&J

Kommentera


+ ett = sju